Vardags liv..

Upp med tuppen som vanligt.. Lillan vaknade strax innan 08.00 imorse, va bara att ge henne mat & sedan dra sej upp ur sängen då hon absolut inte ville somna om. Hon va så pigg & glad så :) Dagen kan inte börja på ett bättre sätt, man får ett stort leende utav den ma älskar mest av allt i hela världen! Mammas underbara ängel!

Har sovit hos mamma i 2 nätter nu.. Har faktiskt varit jätte skönt, Umgåts med Lille bror Sebbe & My.. :) Fått hjälp med Milia, fått lite avlastning, sånt som verkligen behövs & uppsakkats mer än någonsin! Igår va vi på stallet & käka lite mat, Mummsi :) Sen vart det film & myspys på kvällen. Dock va vi alla väääldigt trötta så det vart en tidig kväll, men det va skönt! :)

Nu ska jag snart gå in & väcka umgdommarna som ligger & snarkar..
Som vanligt är det bara jag som är vaken i huset, hundarna sover, Crille sover, Sebbe & Mysan sover & Milia sover.. Jaa vissa har det jävligt bra ;D Haha.. Men nu ska ungdommarna börja vakna till liv, & utav erfarenhet & när man vet hur man själv är när man är trött så tar det ett tag att vakna till liv & ta sej upp ur sängen, så det är lika bra att börja i tid med att väcka dom :) När dom har tagit sej upp & gjort sej klara ska vi först gå till min Farmor & hälsa på en stund & sen ska vi gå vidare hem till mormor & även hälsa på där en stund :) Blir en riktigt promenix, sköönt :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0