Godmorgon!

God morgon!
Milia vaknade halv 9, skönt med lite sovmorgon (: nu kollar vi barnprogram & äter frukost i soffan! (:

Idag kommer lilla syster & Nerro på besök, ska bjuda på mat & så. Dom har beställt philadelphiaost biffar med pasta & sås & en sallad till det (: så det ska vi bjuda på ikväll! Mysigt!

En tanke i ren allmänhet, som borde vara en självklarhet?
Att ha respekt för andra människor borde inte vara så svårt, om man har berättat saker i förtroende för någon så betyder inte det att man sen ska gå runt & prata, oavsett vad man tycker om en person så borde man kunna vara vuxen! Jag själv som person skulle inte kunna gå runt & prata om saker som personer sagt till mej i förtroende. Jag vill ha ett rent samvete & skulle aldrig kunna sjunka så lågt.


Kommentarer
Postat av: Anonym


Du ska sluta ta saker för givet nu mera. Det finns även personer som redan vet en hel del saker det behöver inte betyda att någon sagt det till oss. Varför fortsätter du att skriva när du själv skriver att du inte vill skriva om det. Är du så sjukt besatt av denna person? Detta är dock skrivet från oss alla som fått nog utav er med oss alla menar vi en hel del vänner till denna person du sitter och skriver om. Vi väljer att kommentera och vi väljer att blanda oss in för det du gör är inte rätt lilla vän.

2012-11-04 @ 13:03:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0