Förkyld bebis..

Har en förkyld liten snutta här hemma. Hon har som tur är ingen feber. "Bara" väldigt täppt i näsan & lite gnällig imellan åt. Sover mer än vanligt gör hon oxå, men det beror ju på förkylningen.. Börjar bli lite bättre nu då jag har köpt näsdroppar för bebisar som jag ger henne i näsan, inte populärt men det blir bättre! (:

Annars är det bra förutom lill skruttans förkylning..
Hon växer som bara den, hon är påväg att vända sej oxå. Inte riktigt än, men snart. När hon ligger på mage så kämpar hon så hon kämpar, snart kommer hon nog på hur man gör! Mammas tjej.

Har även börjat handla lite till skruttans dop.. Igår handlade vi allt engåns material om man säger.. Så det är klart & idag kom Milias Farmor med servetter, jätte fina! Känns jätte bra, ska bli så roligt! (:

Milias fina dop servetter! (:




Förvirrad.

Jag är så fruktansvärt förvirrad.. Jag vet varken in eller ut, vet inte vad jag vill eller vad jag igentligen känner längre.. Önskar bara att allting kunde vara så mycket lättare än vad det är.. Så mycket att tänka på hela tiden, vet inte om jag är redo att ta det där steget? Vet inte om det är det jag vill? Vill inte fatta fel beslut..

Kan ingen bara säga till mej vad jag ska göra? Varför är det så jävla komplicerat.? Varför ska det behöva vara såhär? Varför, varför & varför? Så många frågor men inga vettiga svar! Jag försöker fråga mej själv vad jag igentligen vill., svaret blir - Jag vet inte.. Jag försöker fråga mej själv vad jag igentligen känner., svaret blir - Jag vet inte.. Jag vet fan ingenting längre. Känner mej så himla otillräcklig, känns som allt jag gör blir fel, allt jag säger blir fel.. Spelar ingen roll vad jag gör för allt blir bra fel hela tiden!

Jag vill känna som jag gjorde förut..
Blir arg på mej själv för att jag inte gör det. Jag vill försöka få fram dom där känslorna igen, men jag hittar dom inte. Vart är dom? Varför kommer dom inte fram? Vill vara sådär lyckligt nykär, vill sväva på rosa moln av lycka.. Men sitället känns allt upp & ner.

Jag vill att det ska vara bra.. jag vill att allting ska bli som det va förut. Jag vill känna den där känslan av lycka igen! Av att vara älskad & omtyckt för den jag är & för det jag gör. Vill att du ska bli den personen jag en gång har älskat & träffat? Men vart finns den personen? Jag väntar fortfarande & den personen har inte kommit till mej ännu. Blir mer & mer rädd för varje dag som går, är rädd för att den personen aldrig mer kommer att komma till mej? Hur blir allting då? Jag är rädd, så fruktansvärt rädd.

Här var vi lyckliga, kärleksfulla & allt var som det skulle.



Snälla, kom tillbax! Fattar du inte att det är dej jag vill ha? Fattar du inte att jag älskar dej?!


Göteborg!

Nu lämnar vi Örebro för ett dygn.. Om 1 timme rullar tåget mot Göteborg.. Det blir Liseberg med älsklingen min, sova på hotell & bara vara! Ska njuta till max (:


Igång igen..

Jahja, då va man igång igen med mini piller.. Men denna gången testar jag att äta Cerazette. Hoppas dom funkar bättre än mini P som jag åt sist. Känns iaf skönt att vara igång igen (:



Va på efterkontroll här i veckan hos min barnmorska.. Allt såg så bra ut & jag hade läkt fint & alla stygnen var borta vilket var skönt! Fick även 1 års mini piller oxå.. Bara hoppas att dom funkar bra så jag slipper hålla på & byta & krångla en massa.. Men det visar sej helt enkelt..

Annars är det som det ska, dagarna rusar förbi, Milia växer som bara den! Vilket är jätte roligt bara det att tiden går så fruktansvärt snabbt, skulle vilja stanna upp tiden ett tag så man hinner med. Men det är vell bara att njuta av varje sekund & allt nytt hon lär sej (: Har fått rutiner nu så att allting känns betydligt mycket lättare, får sova hela nätterna, hon somnar tidigt på kvällarna & sover natten, så då frå jag kvällarna till atta göra vad jag vill, lite egen tid (: Hur skönt som hellst! Går faktiskt heldre upp på morgonen än att ha henne vaken hela kvällarna. Så det är skönt!

För övrigt så njuter jag till max över att vara småbarns mamma (:








Så mycket kärlek!<3

Världens bästa pappa & världens finaste dotter!





Mor & dotter mys<3 En trött liten tjej..
Mammas fina ängel!<3




3 månader!<3

Idag blir min underbara & vackra dotter 3 hela månader!
Du är det bästa som har hänt mej, du gör mitt liv värt att leva. Jag kommer gå genom eld & vatten för dej & jag kommer skydda dej hela livet.



Jag älskar dej idag, imorron & föralltid mitt hjärta. Mammas ängel!<3

Febrig & gnällig..

Har en febrig & gnällig liten tjej idag.. Natten har iaf varit bra, lillan har sovit, vaknade 1 gång vid 5 - tiden imorse & ville äta lite, vaknade sedan vid 7 - tiden igen men somnade om när hon fick nappen & snutten, sov sedan till 9 - tiden, så natten ska jag inte klaga på. Snuttan fick sova mellan mej & tobbe inatt iaf, känndes bäst så med tanke på sprutan igår & sådär. Då ville jag ha henne nära mej. (:

Idag är det dock värre än igår.. Milia har feber & är jätte gnällig. Är bara vaken en liten stund & vill sedan sova igen.. Men ger lill skruttan alvedon & tar tepen på henne regelbundet. Finns inte mycket annat att göra, bara hoppas på att det ger sej snart! (:

Mammas älskade lilla hjärta!<3






Finns ingen som jag älskar så mycket som jag älskar dej Milia! <3


Vaccinationsspruta..

Idag har mitt lilla hjärta fått vaccinationsspruta på bvc.. Skruttan blev jätte ledsen, tårarna bara rann på henne. :( Usch, gjorde ont i hela hjärtat på mej.. Hon har jätte ont på benen & varit väldigt gnällig & gråtit idag.. Men tillsist så somnade hon & hon sover än, hoppas att natten blir bra!

Efter bvc besöket åkte jag hem till bästa Karin <3 Där spenderades resten av dagen / kvällen. Åt lite mat, umgicks & snackade massa skit. Hur trevligt som hellst! (: Lånade även lite kläder som Linnèa inte kan ha längre, jätte fina kläder. + att jag köpte en vinter overall, en höst/förvinter overall & en mössa oxå :) Så nu är det ur världen! Skönt! Nu behövs det bara inhandlas en höst jacka & lite annat smått till den kommande vintern, men det behövs inte göras än.

Imorron är ska jag göra efterkontroll hos min barnmorska + få recept på p-piller. Hade dock varit skönt & fått det gjort idag, men hon hade tyvärr ingen tid. Så det är bara att ta sej tillbax dit imorron!

Nu ska jag fixa lite här hemma. Ser ut som ett jävla bomnedslag när man kommer hem! Glad man blir då, nee.. Inte direkt! Åhh.. Tack för den såkallde "egen tiden".. Kan inte slappna av & gå & lägga mej när det ser ut såhär.. Vill inte vakna upp imorron & det är grejer tamefan överallt.. Det är jävligt jobbigt att hjälpa till tydligen! Nu blev jag på dåligt humör oxå! Faaan.







Jobbig dag imorron.

Har sådan fruktansvärd ångest inför imorron - Milia ska få vaccinationsspruta.. Tycker verkligen att det är jätte jobbigt & jag får ont i hjärtat bara utav att tänka tanken.. Men som min bästa vän Karin sa till mej - det är för hennes eget bästa. Jag får tänka så. Bara hoppas på att det går bra & det gör det nog, Tur att jag har med mej min stora älskling som får hålla i lillan, känner att jag inte kommer att klara av det, bättre att Tobbe gör det då!

Men dagen idag har varit toppen.
Vaknade upp hemma hos mamma, vi klev upp runt 07.00 då lillan vaknade, gav henne mat & sen däckade jag på soffan. Mamma tog Milia på fm så jag fick sova, uppskattas mycket! Tack mamma. Sen kom pappa & hämtade upp oss & så åkte vil till min kuisn Emelie & hennes pojkvän Joel i kumla, kollade på deras nya lägenhet, träffade deras lilla hundvalp & fikade. Åkte sedan hem till pappa & där spenderades kvällen, pt grillat & umgicks :) Vart en tidig hemgång. Semestern & sommarlovet är ju slut nu, så att nu är det ju en helt vanlig söndag för folket, imorron börjar skolorna & alla ha istor sett börjat jobba nu. Vart fan tog sommaren vägen?

Nu hoppas jag iaf på att denna vecka går fort. På lördag åker jag & älsklingen till Göteborg, går på Liseberg & sover på hotell. Milia får vara hos morfar & Lotta :) Ska bli hur skönt som hellst & bara komma bort, bara få vara & ha det så himla bra. Dricka lite alkohol, tare lungt & bara få vara, bara jag & mitt stora hjärta. Känns som att vi faktiskt behöver det <3

Jag älskar er mina fina!<3





Time to sleep!

Nu är det hög tid att krypa till kojs & dejta kudden. Milia vaknar vell runt 7 imorron bitti & då är det bara att kliva upp & se glad ut, så behöver några timmars sömn nu. Ska först ge henne lite mat :)



Mammas hjärta!<3

Min glada lilla tjej <3



Finns ingen som är så vacker som du, finns ingen som jag älskar mer än dej.
Du gör mammas liv värt att leva, du förgyller mina dagar! & du gör din mamma stoltare & stoltare för varje dag som går! Mammas fina ängel. Glöm aldrig att jag älskar dej över hela mitt hjärta<3

Mitt allt, Mitt liv!<3

Mammas fina ängel!<3



Du är mitt allt & mitt liv Milia, min finaste!<3



Puss på mammas älskling<3 Jag älskar dej så otroligt mycket!<3


Familjen Vannestål / Kindeberg<3

Jag älskar er mina fina!<3



Sovit en hel natt!

Tro det eller ej, men det är så sant som det är sagt! Milia somnade 21.30 igår kväll, sen gav jag henne ett kvällsmål vid 23.30 & sen vaknde hon inte förrns 07.00 imorse! Herre gud vad skönt det va! Sova utan att behöva gå upp & ge henne mat tidigt på morgonen, hon har inte ens vaknat & letat efter nappen. Hoppas att hon sover såhär bra flera nätter, hon får sova såhär bra varje natt om hon vill :) Det gör mej inte ett dugg! ;D

På måndag ska vi till Bvc, då ska min ängel få spruta - Vaccineras :(
Usch vad jobbigt! Har ångest för det alltså, hoppas verkligen att det går bra & att hon inte reagerar så mycket, feber & allt vad dom kan få. Ska ställa in mej på ett gnälligt dygn & en tuff natt, det kan vara lika bra att göra det! Sen om det inte blir någe så är ju det såklart toppen, men känns som att jag ändå ska ställa in mej på det!

På onsdag blir Milia 3 månader <3 Tiden går något så galet fort, helt otroligt. Sen i September får hon börja äta smak portioner :) Gud vad kul!

Mammas finaste ängel!<3




Blogg torka..

Förlåt för denna usla uppdatering, jag vet.. Jag är sämst på att blogga! Har bara sådan fruktansvärd blogg torka just nu att jag inte alls vet vad jag ska skriva. + att mina dagar ser ungefär likadana ut.. Allt går på rutin nu mera! Man bara gör vissa saker utan att tänka, det bara går utav farten helt enkelt..

Milia växer som bara den, har nu börjat rensa lite i hennes garderob.. Har börjat lägga undan 56 kläderna, 56 byxorna är försmå nu.. 56 bodys börjar oxå bli försmått. Andvänder nästan bara 62 storlekar numera, vissa klädes plagg är dock lite stora i 62 med det växer hon snart i, det mesta passar :) Tiden går för fort alltså! Mitt lilla hjärta är snart 3 månader. Kan inte fatta att det va 3 månader sen som jag födde henne. Herre gud vad tiden går!

Det är som alla säger att man ska ta vara på bebis tiden när dom är såhär små,
för det går verkligen fort! Nästan lite för fort. Fast det är ju såklart kul att dom växer osv.. Men endå. Tror aldrig att jag riktigt fattade hur fort det faktiskt går, men jag gör det nu!
Mammas fina ängel!

Nu kom John Blund på besök..
Dags att krypa ner i sängen, ska läsa lite i min bok som jag håller på med, Natascha Kampusch  - 3096 dagar. & sen är det dags att slå igen dom små blå.. Det är en dag imorron oxå!





Dessa jävla grannar!

Dessa jävla grannar blir jag fan tokig på snart! Springer i denna jävla trappa varje kväll/natt, härjar som bara fan.. Dom kan vell åtminstonde hålla käften & vara lite tysta om dom nu ska vara ute på gården eller springa som idioter i trappen. Visa lite hänsyn & respekt för fan.. Det är inte bara ni som bor här!

Guud vad jag vill flytta härifrån. Uhh, ångrar som bara fan att vi flyttade hit, men vad skulle vi göra? Kunde knappast o kvar i en 1:a med Milia. Det skulle aldrig gå.. Men jag vill bara ha en 3:a någon annan stans, i ett bättre område & mer centralt. Skulle jag få en 3:a så skulle jag packa & flytta direkt. Inge problem!

Hoppas att det dyker upp någe snart.. Min kära far har ju lite kontakter, så hoppas & hoppas på att vi kan få någe annat.. Skulle blii så glad om det dök upp någe! Bara att hoppas.. Får bo här tills det kommer upp någe aktuellt, & när det gör de, då säger vi upp denna lägenhet & flyttar. Hoppas på att vi har flyttat ut innan Milia har fyllt 1 år.


Vardags liv..

Upp med tuppen som vanligt.. Lillan vaknade strax innan 08.00 imorse, va bara att ge henne mat & sedan dra sej upp ur sängen då hon absolut inte ville somna om. Hon va så pigg & glad så :) Dagen kan inte börja på ett bättre sätt, man får ett stort leende utav den ma älskar mest av allt i hela världen! Mammas underbara ängel!

Har sovit hos mamma i 2 nätter nu.. Har faktiskt varit jätte skönt, Umgåts med Lille bror Sebbe & My.. :) Fått hjälp med Milia, fått lite avlastning, sånt som verkligen behövs & uppsakkats mer än någonsin! Igår va vi på stallet & käka lite mat, Mummsi :) Sen vart det film & myspys på kvällen. Dock va vi alla väääldigt trötta så det vart en tidig kväll, men det va skönt! :)

Nu ska jag snart gå in & väcka umgdommarna som ligger & snarkar..
Som vanligt är det bara jag som är vaken i huset, hundarna sover, Crille sover, Sebbe & Mysan sover & Milia sover.. Jaa vissa har det jävligt bra ;D Haha.. Men nu ska ungdommarna börja vakna till liv, & utav erfarenhet & när man vet hur man själv är när man är trött så tar det ett tag att vakna till liv & ta sej upp ur sängen, så det är lika bra att börja i tid med att väcka dom :) När dom har tagit sej upp & gjort sej klara ska vi först gå till min Farmor & hälsa på en stund & sen ska vi gå vidare hem till mormor & även hälsa på där en stund :) Blir en riktigt promenix, sköönt :)




Kan skiten aldrig få ta slut?

Kan skiten aldrig få ta slut? Det får fan vara nog någon gång! Hur mycket ska man igentligen behöva orka med, hur mycket ska men behöva stå ut med innan det är nog? När man tror att det börja bli bättre, det börjar kännas liiiite bättre, då ska det såklart hända något som får en att falla tillbax ner i botten igen.. Tillbax på ruta ett!

Din respektlösa lilla jävla h**a!
Att du ens öppnar käften åt mej, att du ens har mage till att göra det! Att du ens vågar titta på mej din lilla jävla f***a! Tror inte riktigt att du fattade va jag sa åt dej.. Ska jag behöva ta om det igen för att du ska fatta? Att det ska vara så jävla svårt att lämna mej & min familj ifred. Kan du inte bara hålla dej borta, va med dina jävla vänner, lev erat jävla fjortis liv, häng på stan med dina jävla vänner.. Gör vafan du vill, men lämna mej & min familj ifred!

Du äcklar mej något så fruktasvärt.
Du är den vidrigaste människan som går i ett par skor & att du ens öppnar käften åt mej, att du ens kollar på mej? Hur fan vågar du ens?

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder.
Vad som än händer.
Jag hoppas att ditt vin blir till vatten,  Blixtrar prickar dej.
Hälsa till satan, Vi hörs!

Vill hellre genomleva nittionio jävla vintrar.
Att rulla naken över krossat glas, äta fimpar, än att nånsin igen känna dina vibbar!


Din äckliga jävla lilla emo f***a!









5 Generationer..

Har varit hos min gammel mormor - Milias gammel gammel mormor idag :) Va uppe i hennes stuga där det va släkt träff med grillning osv. Fast jag & mamma grillade inte pga av det ostadiga vädret.. Men åte lite grillat ändå, fick smaka lite utav moster :)

Tog då 5 generationer kort som ska in i tidningen sen. :) Jag, Min mamma - Milias mormor, min mormor - Milias gammel mormor & min gammel mormor - Milias gammel gammel mormor :) Så det blev ett jätte fint kort! Ska få ett utskrivet sen som jag ska förstora upp & rama in, jätte roligt att ha faktiskt & ännu roligare att vi är 5 generationer i släkten & att det bara är flickor oxå!

Annars har helgen bara sagt poff & så va den slut.. & det värsta är att jag inte har gjort ett skit faktiskt, fast det har faktiskt varit lite skönt. Va upp på stan en sväng igår kväll med älsk & lillan & käkade lite mat på stallet bara, det är vell det enda roliga den här helgen.

Har iaf kommit fram till att jag MÅSTE gå ner i vikt nu.. Nu vill jag inte se ut såhär i kroppen längre, vill vara nöjd med mej själv & må bra över min kropp & det gör jag inte nu. Tycker inte alls om att se på mej själv när jag ser ut såhär. Så från & med imorron - Måndag, är det slut ätet på alla onyttigheter i veckorna & slut drucket all den mängd coca - cola som jag häller i mej. Kommer bli tufft, Colan kommer vara värst.. Men nu måste jag & denna gången ska jag lyckas, jag ska nå min målvikt num jag ska komma i mina gamla kläder, mina fina kjolar & mina fina klänningar som ligger & väntar i garderoben.. Jag ska & denna gången ska jag lyckas! Nu ska jag bli smal igen.. Jag ska ge mej fan på detta nu & jag kommer att klara det!



Vad ska man säga?

Det är vell sådär om jag ska vara ärlig, eller okej? Eller så vet jag inte riktigt vad det är. Upp & ner är det iaf, det är ett som är säkert. Vissa dagar känns allt underbart, andra dagar vill jag bara packa min väska & dra härifrån. Vill ha betydligt mindre sånna dagar & mer utav dom där sällsynta dagarna då allt känns underbart.

Hoppas fortfarande på att dom dagarna ska bli fler & fler. Vet dock inte om jag hoppas på för mycket..? Vill att den där förändringen ska komma nu, hur mycket tid ska man igentligen ge? Då jag verkligen vill att allt ska fungera & vara bra. Det är som vanligt så myclet tankar i huvet så jag varken vet in eller ut.. Försöker & låta bli att tänka för mycket & ge det hela lite tid.. Men då är jag ju tillbax på ruta ett igen & frågan ställs ännu en gång - Hur mycket tid ska man igentligen ge? Det är nog bara jag som kan bestämma det & svaret på den frågan kan jag bara ställa mej själv, problemet är bara att jag faktiskt inte har något bra svar på det.. Blir bara mer & mer förvirrad när jag tänker & grubblar.

Önskar fortfarande att allt bara ska bli bra.


Ut på landet.

Nu åker jag & Milia ut på landet - Garphyttan, där stannar vi över natten myser med Moster/Gammel moster, Jeppe & Siri :) Mys!<3

Skönt & komma hemifrån ett tag, tror faktiskt att det behövs.. Ska iaf bli super trevligt & mysigt. Bara tare lungt & umgås & mysa med barnen & bara vara. Lämnar över ett stökigt hem till Karln som får städa undan, det är inte mer än rätt tycker jag :)

Nu ringde mammi, så nu ska vi packa oss ut! :)



RSS 2.0