Tröttheten från helvetet!

Ojdå, ursäkta för det föregående inlägget. Lite onyktert där men så kan det vara.

Tröttheten från helvetet är här & en skaplig kemisk obalans i magen!

Men tack för igår brudar! :)

Såhär kan det oxå se ut, en ego-fylle bild på toan! Haha!!


Väntats på bus jävlen!

Sitter & fryser som en udiotjävel på våghusyprhet. Svikt kallt ute! Går ju fan inte att knäppa jackan heller, & inte vet jag varför?
Löpt mat åt mej & älak, donken! Mummsa. Avrundat kvälke nu, räcker med alkov nu fan!
Nu blir det hem & svull mat & mysa massor! Fylle *** ni vet ;) haha!

Buss jävel kom ny, avin kallt fy fan.. Fryser ihjäl ku & maten blir kall fan!


Ge mej helg!

Ge mej helg, nu! Det är ju för fan bara måndag! Skjut mej eller någe. Vad som Hellst! Känns som att det kommer bli en grymt lång vecka :/ Vill bara vara hemma, sova & tare lungt! Skapligt skönt skulle det vara. Men icke, det funkar tyvärr inte så. Jobba måste man så man får in pengar så man kan försörja familjen :)

Längtar som sjutton till helgen :) på lördag blir det utgång med Eliin & några mer brudar, då ska vi ut & kalasa & göra stan osäker. Dricka alkohol & dansa natten lång! Lovley! <3

Imorron börjar jag sju, igentligen skulle jag börjat 8. Men det är kort på jobbet, så jag börjar tidigt, men går även hem en timme tidigare vilket är skönt!

Nu är det natt, trött som fan! GodNatt!


När ska det ta slut?

När ska detta ta slut? Aldrig är jag rädd för. Det är bara att ni accepterar vem jag väljer att leva tillsammans med, tänker ni inte acceptera det så dra! Skit it då, men sluta tjafsa & bråka med mej!

Det är fortfarande inte jag som gjort fel, är så jävla trött på att det är jag som får skit över någe som jag inte har gjort! Allting ligger inte hos mej, utan hos er oxå!

Tack för mej, hej!


New look! (:

Snart har jag en new look! (: ny färgat hår & snart är löshåret isatt (: lång fint! Jag älskart! Så nu är jag fast i den dyra svängen oxå, måste jag börja köpa löshår :)

Tur att jag har min lilla syster som är så duktig på dethär<3


Karla vårdcentral!

Sitter i vänt rummet på karla.. Väntar på att bli uppropad! Stressa som en idiot från jobbet för att hinna i tid, ändå får man vänta.. Läkare är värdelösa på att hålla tider!

Hände en liten incident på jobbet igår, Fick en smäll över ögat & även ett finger som petades in på ögonlocket, hade ont i går men tänkte att det går nog över, men icke.. Nästan värre idag! Värker & bultar + att jag ser suddigt! Inte bra.. Får se varom säger & om dom ser någe!


Tillbax till verkligheten!

Jahaja, då va den här ledigheten slut! Tyckte jag nyss gick på ledighet.. Men nu ören slut & det är bara att gilla läget. Skit trött är jag, kunde inte somna igår så lär somna skapligt tidigt ikväll!

Nu ska jag dricka upp min apelsin juice & sen åka till jobbet i skitvädret!


Påsken slut!

Påsken börjar nu närma sej sitt slut för detta år, & om ett år är du här igen! Har inte varit någe spec i påsk, ätit påskfrukost hos Milias farmor på påskafton & sen va vi hos Milias morfar & sov kvar, åt mat, drack några cider & spelade spel! Mycket trevligt.

Igår va vi hemma till lunch ungefär & då satte vi igång & storstädade här hemma, blev ett par vändor till källaren & lika så till sopporna.. Tog hela dagen, så igår gjorde jag Inge annat än & städade. Fick besök av Mysan som sovit kvar till idag.. Så det blev mys med god mat som bestod utav fläskfilé, ris, b-sås & vitlöksbröd! Sen blev det mer mys med chips & dipp till Bb live! :) umgicks & snackade skit! Trevligt!

Idag är jag uppe med tuppeen igen - är helt slut! Men vid 13 tiden ska vi hem till farmor & äta mat, även min höggravida kusin & hennes Karl kommer, trevligt! Hoppas jag går känna den lilla skrutten i magen sparka & röra sej (: så mysigt!

Nu hade jag tänkt att min lilla sötnöt ska somna nu så jag oxå kan få sova en stund (: man kan ju hoppas iaf!

Hejs..


Glad Påsk!

Uppe med tuppen då det var min morgon & gå upp & då har jag en morgonpigg unge som sitter & leker i soffan & kollar Ronja Rövardotter, eller aa.. Det är nog mer jag som kollar! (:

Vilar & glor på tv en stund till, sen är det dags att hoppa in i en dusch & ge Lill tjejen frukost & göra oss iordning för att sen gå till Milias Farmor & äta en påskfrukost & ge Tobbes Lill syster ett påskägg! (:

Glad Påsk! (:


Påsk helg!

Nu är det påskhelg, Lååååångfredag idag, fast den har inte varit speciellt lång. Gått fort faktiskt..

Jag & Milia åkte hem till mamma på fm. Va där till 4 typ, åkte till maxi & handlade lite.. Bland annat påskägg till Becca eftersom att vi ska till Lollo & Becca imorron & äta påskfrukost :) sen hem, älskingen gjorde mat - Tacos stog det på menyn idag & lilla syster kom förbi & åt lite oxå :) sen har vi bara suttit i soffan & degat! Varit seg & trött idag.. Imorron äre full fart från morgon till kväll., upp tidigt & fara & flänga runt :) Kvällen kommer spenderas på bofinkstigen med mat, dryck, spel & bra sällskap! Kan inte annat än bli en kanon påskafton - Milias första påsk dessutom :) mys!

Jag älskar dej min vackra ängel, du har dom vackraste ögonen i världen! Mammas ögonsten <3


Kanon dag/kväll..

Har fått klagomål från min bästa vän Karin att jag aldrig uppdaterar bloggen, så får vell försöka bli lite bättre på det då :)

Dagen har varit toppen, har umgåtts med min bästa vän Karin, varit ute i parken & gungat med barnen & sen mest bara umgåtts & snackat skit, svullat lite donken på kvällskvisten (: Nu har hon nyligen knallat hem & jag ligger i sängen & känner hur trött jag börjar bli, underbart att det är jag som får sova imorron bitti :) Lovley!

Milia somnade i sin gudmors famn förut! <3


Ingen ångest!

Nu är helgen slut, men vad gör det? Inte ett skit, har ingen söndags ångest idag inte! Skönt som fan! Påsklov & jag är ledig :)
Idag hare varit full fart, mariberg på fm, köpt present till Michelle som fyller 20 på torsdag, & på kvällen blev det käk på stan & handlade lite mat till Lill skruttan..

Imorron ska vi hem till morbror Danne & Madde & kolla in deras nya lägenhet & umgås lite, sen inte mkt mer vad jag vet nu.. Jag har sovmorgon iaf! Underbart!


RSS 2.0