Bakslag!

Milias inskolning är igång, första dagen igår gick toppen, idag fick vi avsluta dagen redan vid 10.00 tiden ungefär.. Milia ville inte alls idag.. Vad det beror på kan jag inte riktigt svara på, har bara lite spekulationer.. Men vi hoppas på att morgondagen blir bättre & att allt går som det ska (: Håller tummar & tår!
Så visst blire ett litet bakslag, men vi blickar frammåt istället & tar nya tag! (:

Annars har dagen varit lugn, storstädat har vi gjort, ska ta tag i sovrummet imorron annars är allt klart! (: Fick besök av far min & Michelle förut som kom på en kopp kaffe, (: åkte iväg & handlade lite på ekershallen, Alvedon bland annat, milia håller på att få mer tänder, så det är lika bra att ha hemma! Lagade mat, spagetti & köttfärssås, satt fint det! (: Ligger i sängen & bloggar lite, ska slå på lite skilda världar sen tänkte jag (:

Milia innan dagisdax! (: <3


Snart drar vardagen igång!

Snart är det slut på alla sena uppe kvällar till allt från 2-5 på morgonen. Kommer sakna det grymt mycket faktiskt!
Nu drar vardagen igång på riktigt, Trots att jag går hemma på mamma dagar osv så är det ändå vardag, & jag börjar känna av det faktiskt, märks att sommer sakta men säkert börja lida mot sitt slut.
 
På måndag börjar Milia dagis vlket känns helt galet! Är hon redan så stor min älskade lilla tjej? Tydligen, förstår inte hur tiden kan gå så fort. Tror hon kommer älska dagis när hon väl kommer in i det, få leka med andra barn, lära sej nya saker & få massor med kompisar (: Tror det kommer bli kanon!
 
Det är nog mer jag som har lite balandade känslor inför inskolningen på dagis. Hon har ändå varit hemma sen hon föddes & nu ska man helt plötsligt börja släppa taget lite, jag tycker helt ärligt att det är jobbigt! Kommer ställa in mej på en tuff vecka, kommer nog få taklas med många känslor & hålla inne gråten många gånger, det är nog när jag ska lämna henne & faktiskt bara gå, det är den biten som är jobbig. Då blir det nog en liten tår eller två.
Men tillslut så kommer det nog bli jätte bra.. (:
 
Det är bara det att när man ska inse som mamma att ens barn faktiskt växer & tden går så fort så jag hinner inte med. Att hon faktiskt inte är någon bebis längre, Hon är en människa nu som faktisk har en egen vilja & vet vad hon vill osv. Det gå fort, för fort. Skulle vilja stanna tiden ett tag & bara stanna upp för ett tag! Men det går tyvärr inte.
 
Kommer ihåg så väl när hon föddes, hur liten hon var. & inte trodde jag att tiden skulle gå så här fort, inte trodde jag att det skulle kännas som att jag bara blinkade till & så vart hon så stor, som pratar, säger massor med ord, förstår vad man säger till henne, att hon faktiskt nu har lärt sej att gå helt själv & att det bara är 1 dag kvar tills hon ska börja dagis! Inte i min vildaste fantasi kunde jag tro att det skulle gå så fort. När jag satt där på bb & höll i min lilla lilla tjej! <3 Blir helt tårögd när jag sitter här & skriver. Inser nog mer & mer att hon är stor & att om tiden går såhär fort då har jag snart en tonåring här hemma & faktiskt inte bara en utan 2 eftersom att det ska komma en liten till i februari (:
 
Men med detta kan jag inte säga annat att även faskt mn underbara dotter börjar bli stor & att jag tycker det går fort, så är jag så nöjd med mitt liv som mamma, sambo & allt, & att jag om 6 månader är 2 barns mamma! <3
 
2011-05-24. 01:19 var jag världens lycklgaste mamma
till världens vackraste dotter som fick bära namnet Milia Erica Vannestål!<3
 

Stanna upp ett tag..

Milia går nu så gott som själv, inte jätte stabilt men hon blir duktigare & duktigare för varje dag som går! Går mer & mer gör hon oxå.. Pratar gör hon med, säger en hel del ord som - Mamma, Pappa, Titta, Hej, Docka, Kaka, Namnam, & några till. Hon vet vad vovven säger, vart lampan är & vart tv:n är.. & lite till.. Hon kan peka ut flera kroppsdelar på sej själv & Gud vart fort allting går! Mammas stora tjej! <3

Går även in i vecka 15 idag. Fort går det oxå! Grymt nyfiken på vad det är för kön i magen! Vore roligt om det var en liten pojke så man har 1 av varje.. Men det är välkommet det som kommer självklart! Bara den lilla är frisk & mår bra (: & får vi en flicka till så är det bara att inse att jag kommer vara mamma åt 2 tonårsflickor! Herre Gud! Haha..

Milia hjälper mamma att städa (: <3


Vårat andra mirakel!

Underbart att veckorna går, längtan är helt obsekrivlig! Längtar tills vi får träffa dej första gången, du kommer få världens bästa stora syster! (: Älskade lilla du<3


Sanningens hårda ord!

Blir så jävla irriterad! Jag vet att det är onödigt att lägga energi på vissa som inte bryr sej ett skit & som inte vet ett skit längre.. Som inte vet hur jag mår & hur min familj mår.. Är man så upptagen i sej själv så man glömmer bort personer som har haft en så stor del i ens liv vet jag inte ens om jag orkar lägga energi på längre!! Tycker bara att det är jävligt dåligt, att bara utesluta personer! Men väljer man att göra så & inte längre finnas där hel hjärtat så kommer inte jag heller göra det från & med nu. Är så jävla trött på att ge & ge men inte få ett skit tillbax, det får faktiskt vara slut med det nu! Tråkigt & tragiskt, men så sant!


RSS 2.0