Försvinn!

Kan du inte bara försvinna? Dra långt bort åt helvete & sen behöver du inte komma tillbax för vi vill inte ha dej här, äckliga jävla förkylning! Både jag & Milia är dyngförkylda.. Milia sover jätte dåligt på nätterna nu så jag är helt slut på morgonen när jag ska åka till jobbet!

Tur nu att jag har 2 korta dagar, jobbar till halv 2 & sen är det fredag igen, om jag tänker så då är det snart helg igen! Skulle inte sitta fel med lite sömn, ge mej lördag så jag får sova ut & kanske till & med kan sova bort förkylningen, man kan ju hoppas! Mina ögon är svullna & svider för jag är så trött, dags att knoppa nu!

John blund kom på besök till varbergagatan, god natt vänner!

Bjuder även på en snygg god natt bild på mej själv ;)


Förkyld!

Du kom som en oinbjuden gäst din förbannade jävla förkylning! Du är inte välkommen någonstans så vad gör du här? Ja det är frågan.. Är grymt förkyld, snorig, täppt, hals ont, tung i huvvet.. Ja behöver jag fortsätta?! Blir att gå på Alvedon & näsdroppar på jobbet, har varken tid eller råd att vara hemma & sjuk..

Ska ringa BVC imorron för Milia har fått hosta, hon hostar som bara den! Lilla skruttan <3


Hindersmässan!

Idag har det varit full fart från morgon till kväll, jobbat till halv 2.. Åkte sen iväg & storhandlade, åkte hem med maten & sen upp på mässan en sväng, blev marknads nougat i mängder, 14 par strumpor åt mej, en plånbok till älskling & 4 tröjor åt Milia :) blev även en fönster lampa till v-rummet.. sen blev det att tvätta, tvätta & tvätta lite till.. Nu har jag nyss duschat & ligger i sängen & ska snart glo på en film med hjärtat! <3

Imorron är det full fart igen, jobb, hindersmässan igen & på kvällen böir det att fira Eliin med mat på Wongs, Bowling på strike & några cider på det!

Men nu säger jag god natt!

Milia leker på BVC (:


8 Månader!<3

Tänk att du redan blivit 8 månader hjärtat, du börjar bli så stor nu min lilla tjej. Du är min största lycka i livet, min fina lilla skatt. Min älskade lilla ängel! Jag älskar dej så obeskrivligt mycket! <3


Blogg torka!

Rubriken säger väl allt, har bloggtorka till Max.. Har inget vettigt alls att berätta.. Dagarna rullar på i vanlig ordning, full fart från morgon till kväll & när kvällen väl kommer stupar jag i säng..

Jobbar & sliter i veckorna så helgerna är underbara & oftas fullspäckade.. Veckan som kommer är oxå fullbokad..

• Måndag: Jobb mellan 8.00 - 17.00, BVC med Lill skruttan & sen blire hockey i Västerås!

• Tisdag: Jobba..

• Onsdag: Jobba, älskling får pappa pengar - storhandla!

• Torsdag: Jobba, kort dag.. Inget planerat just nu..

Fredag: Jobba, kort fredag.. Hindersmässan, sen utgång - fira Eliin :)

• Lördag: Får se hur fredagen blev, så inget bestämmt..

• Söndag: Inget bestämmt..

God Natt!Ångest!

Jaha, då va julledigheten slut & det är dags att börja jobba imorron... Känns sådär om jag ska vara ärlig, har varit så skönt att vara ledig! Ikväll blir det läggdags tidigt, klockan ringer 05.30 imorron, 07.00 ska jag infinna mej på jobbet!

Jaja, så är det med de.. Trött som fan är jag, det va min morgon att gå upp idag & såklart vaknar milia 06.30.. Va bara att knalla upp 07.00! Nu vill jag bara sova, men hon vill vara vaken & leka.. Får ta en dusch sen så jag vaknar till, pappa & Lise-lott kommer över vid 14.00 på lite besök :)


Sovit en hel natt!

Nu har Milia sovit en hel natt för första gången utan att vakna & vilja äta :) Hon vaknade till första gången runt starx innan 7, sen somnade hon om & vaknade igen halv 9 :) Stora lilla tjejen! <3 Jag skulle ljuga om jag sa att det inte är skönt när dom börjar bli större, för det är skönt! Samtidigt som spädbarnstiden oxå är jätte mysig..
Men det är skönt när dom börjar bli större, sover bättre på nätterna, leker & äter bättre! :) Mammas tjej börjar bli stor nu!

Dejta kudde!

Nu är det dags att ta en dejt med kudden, klockan är 4 på morgonen.. Helt galet att lägga sej såhär sent.. Men det va bara för att jag sov typ 3 timmar med Milia förut på soffan! Men snart är det dagas att komma tillbax till vanliga rutiner igen, börjar jobba på måndag! Ska passa på att njuta utav dom sista lediga dagarna nu :)

Milia ska till sin mormor idag & sov där, så vi blir barnlediga igen :) Jag & älsklingen ska gå på bio & mysa, ska se twilight, har ju inte sätt den än så det är på tiden :) myspys!

Just det, jag rundade rejält på stan härom dagen, köpte 2 par nya skor för mindre än 500:- Ett par svarta uggs & ett par klackskor med kilklack :) Kan lägga upp bild imorron så ni får se! :)

Nu kom John Blund på besök, natti!


Min fina vän!

Min fina älskade lilla vän. Jag finns här för dej, i alla lägen & alla tillfällen & alla tider på dygnet om du behöver mej, tveka inte. Jag kommer alltid att finnas hjärtat <3

Ibland kommer det stunder i livet som är kämpiga, tuffa & inte alls roliga. Men man får tänka att det kanske är det bästa för nuet, sen vet man inte vad som händer i framtiden. Jag kommer stötta dej i alla dina val & jag hoppas såklart att det blir bra tillslut, bara du & din fina dotter mår bra & är lyckliga!

Finns kanske inte så mycket att säga, vill bara att du ska veta att du är värld det bästa & jag vill att du ska må bra & vara lycklig! Jag älskar dej vännen!<3


Haga badet!

Idag blev det bad på Haga badet med Milia :) Hon verkligen älskar att bada! Men nästa gång blir det Erya badet.. Kommer nog att bli någeon helg här framöver! :)

Familjen Vannestål/Kindeberg <3


Min fina familj <3Världens vackraste!<3


Mor & dotter <3Mammas fina tjej <3

Milia dricker ur flskan själv :) <3Min glada lilla  tjej <3


Äter majskrok :)


Mammas finaste lilla tjej <3


Gullungen i sin nya fina baddräkt <3


Ute u vagnen <3


Myser med bästa Pappa <3


Leker i sitt bollhav <3
RSS 2.0