Underbara barn!

Mammas lilla tjej börjar bli stor & jag har faktiskt Ingen bebis längre.. Hon börjar bli så stor nu & fyller snart 1 ett år! <3 lilla gumman.

Va ute på en promenad förut & mötte lilla syster yster & Nerro.. va tvungen att testa Milias nya Nalle Puh bil :) Hon älskade att åka i den!
Mammas söt troll! <3


Påsklov - Snart!

Halva veckan har gått, sen äre minsann påsklov! Ska bli grymt skönt faktiskt att vara lite ledig. (:

Hoppas såklart på toppen väder så vi kan göra lite mysiga utflykter, till Stadsparken - Wadköping.. Ska åka & ta en fika på svampen hade vi tänkt, åka & bada med lillan & hälsa på min farmor & tobbes mormor & morfar :) Ska även förbi tobbes mamma & lämna ett påsk ägg till hans lilla syster, Michelle fyller 20 år & jag & älsklingen firar 5 år! På påskafton ska vi till bofinken & grilla, så det kommer att vara full fart, så lovet kommer gå fort :) + att jag ska få sova oxå! Skönt som attan!

& nu ska jag göra det sistnämnda, Soooova som en gris! Gud så skönt! Natti natt..

Mammas hjärta <3


Vardagen närmar sej..

Åter igen söndag kväll! Vardagen närmar sej otroligt. 1 arbetsvecka kvar & sen är det påsklov & det innebär ledighet! Kanske kommer jobba lite extra på mitt gammla jobb - skäpplandsgatan. Om dom behöver vikarier & så :) Det visar sej!

Igår blev det alkohol osv.. Idag har vi inte gjort mycket, tog oss dock upp på stan efter att jag hämtat Lill skruttan, köpte ett par nya rosa skor & en begie skin jacka! As fin, hon kommer vara så snygg min tjej! :) Sen blev det bakis käk på donken - testa en utav deras nya hamburgare, helvete vad god den var! Druckit coca cola i mängder osv.. Sovit middag med lillan på soffan & sen degat i sängen! Kollar BB live osv..

Snart äre dags att dejta kudden, imorron äre back to work som gäller!

2 bilder från igår :)


Tack mitt hjärta!<3

Fick 4 stycken rosa rosor utav min älskling förut! Tack hjärtat, Jag älskar dej! <3


Samma sak dag in & dag ut!

Har inte mkt att säga, dagarna ser lika dana ut ungefär.. Jobbar, hem, grejar, fixar umgås med Lill skruttan & sen äre kväll typ :)

Idag slutade jag tidigt, så jag & älsklingen & lillan åkte upp på stan i den underbart sköna vädret, tog en fika på Wasa & sen köpte vi present till Yolli som fyller 25, så imorron blir det klackarna i taket & en 25 års fest följt av krogen!!
Blev ett dyrt besök på systemet men inte allt för ofta som vi shoppar loss där så det kan vi vell unna oss tycker jag :) har tvättat & kollat BB ikväll, roligare än så blev det inte & nu är jag trött dom en gnu! Jävlar vad skönt med sovmorgon imorron!

Har grymt ont i magen, har haft värkbi magen i typ 2-3 dagar nu som kommer & går, känns som mensvärk ibland & ibland inte :/ knepigt!


Sleep time!

Nu är det verkligen dags att ta en dejt med kudden & inse att helgen är slut vilket betyder att det är en ny vecka med 5 arbetsdagar tills det är helg! Hatar måndagar!!

Helgen har varit kanon (: i fredas somnade jag sjukt tidigt, kan säga att innan klockan hade slagit 22.00 så sov jag som en gris & vaknade inte en enda gång!
Gick upp med Lill skruttan på lördags morgonen runt 9 tiden då älsklingen va iväg på hockey.. Det blev en fika på stan med Elin & på kvällen kom lilla syster & Nerro på besök :)
Idag gick jag oxå upp med Lill skruttan då älsklingen var bakis, men han kom upp vid 12 tiden & då somnade jag som en stock på soffan & sov 3 timmar, sen tog vi en promenad till Ica & handlade lite & sen kom pappa, Lotta & Michelle på besök.. Michelle hade köpt massa grejer ifrån London :) Milia fick 11 bodysar, 3 strumpbyxor, 4 pyjamaser, en flees overall, en kjol + 1 sommar klänning!
Älsklingen fick 2 T-shirts & jag fick 2 t-shirts med Disney motiv. As fina & sen 2 par trosor! Jätte jätte tack! <3
På kvällen hade vi söndags mys till bb :) & nu är det dags att sova!

Söndags mys :)


Snart 1 år sedan!

Det slog mej förut att min vackra dotter snart fyller 1 år! & att tiden går på tok för fort. Förstår inte att det snart är 1 helt år sen hon föddes. <3

Ska börja handla presenter & grejer nu när det är lön, det är galet! & när Milia blir 1 år är det bara 1 vecka & sen är det min tur att fylla 23! Tiden går fort, kommer kännas som att man bara blinkade till & sen har man en tonåring här hemma på 15 år! Nej herre Gud så stor blir aldrig min lilla bebis <3


:(

:( Orkar inte! Vill bara gråta, skrika & slå! Vill bli liten då det inte fanns några bekymmer alls!

Jag gör fan allt för att det ska funka här hemma, jag jobbar heltid så att VI tillsvidare har en stadig ekonomi, - jag kommer hem & umgås med min dotter, lagar mat, tvättar osv! Ändå känns det som att jag inte duger?! Vafan ska jag göra för att DU ska vara nöjd, glad & lycklig?! Det känns som att jag vänder ut & in på mej själv för att räcka till!

När jag kommer hem från jobbet vill jag helst av allt bara sova - men funkar set? Nej! Jag måste hinna träffa Milia, ibland sover jag middag med henne! Det är inte konstigt att man är trött när man har en liten bebis på 9 månader + att jag jobbar!

Det ska bli sååååååå sköööönt till sommaren då det är min tur att vara hemma & din tur att jobba - då ska du få se att man inte alltid är så jävla pigg & glad! Fast jag försöker, min tillslut rinner bägaren fan över!

Tack & Godnatt!
Har ett jobb att sköta så några timmars sömn vore inte helt fel, om jag nu lyckas somna.. Somnar vell av för mycket tankar eller bara utav ren utmattning!


Trött på dethär!

Att det alltid ska vara någonting hela jävla tiden! Vafan är problemet?

Ibland är det så att man inte alltid kan säga allt & då är det så, då får man gilla läget & finna sej i att det är så helt enkelt! Jag sa & gjorde det jag kunde för dom personerna som jag bryr mej om, men folk verkar tydligen inte fatta det!

Prata inte som om att du känner mej, för det gör du inte! Påpeka inte vissa saker för mej, för jag vet! Det hjälper inte att tjata. Hade jag velat sagt någe hade jag redan sagt det!

Kommer säkert få massa skit för det här nu som allting annat, men jag skiter helt enkelt i villket!


Jag älskar att titta på dej när du sover! <3

Jag skulle kunna ligga vaken en hel natt & titta på dej när du sover, du är så vacker mitt lilla hjärta! <3 Du är det bästa som har hänt mej. Mammas allt!

Sov gott nu min vackra lilla ängel så ses vi imorron, Mamma kommer alltid att älska dej, glöm aldrig det! <3


Poff!

Helgen sa poff & så varen slut :( Går lika fort som vanligt! Helt galet, nu är det så långt det bara kan bli till nästa helg & 5 arbetsdagar står framför mej.. :/ känns sådär om jag ska vara ärlig..

Men denna söndag ör fullbokad, ska upp på stan om 2 timmar för att träffa Eliin & ta en fika & sen blire att knalla hem till mamma så hon får träffa Milia en stund, blir vell att gå ut & gunga lite i någon park eller så :) Solen skiner dör fullt vilket är helt underbart!

Mor & dotter på bus-landet <3


Bästa dagen på hela veckan!

Rubriken säger allt, bästa dagen på hela veckan är fredag! Efterlängtade underbara helg, du kom inte en dag försent!

Blev en sväg upp på stan & käkade sub way efter jobbet! Sen hem & jag har diskat, städat & satt i rena lakan i sängen :)

Milia har nyss somnat, hon somnade själv på min arm, så himla mysigt! Ska snart bära in henne i sitt rum :) Får vell se hur länge donnan vill sova där inne, hela natten skulle jag hoppas på :)

Milia satt & mös medans jag bytte lakan! Mammas god <3


RSS 2.0