23 år!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag Hurra hurra hurra! (:


Trollunge!<3

En trött mamma med em otroligt glad liten tjej! Mammas lilla trollunge!<3


1 åringen!

Idag har det varit kalas, Milias första födelsedag! Mycket folk, tårta i mängder & massor med presenter, jätte mycket fina kläder, pussel, sandlåsesett, leksaker av olika slag! Är verkligen jätte nöjd!

Blev lite mycket för lillan på slutet, hon blev lite trött & gnällig. Men så är det ju! Hon åt tårta själv iaf :) öpnnade något paket, men pappret & snörerna var roligare! Haha! Söting, nu sover Lill grodan som en stock! (: Mammas tjej är redan 1 år! <3

Tack alla som var med & firade Milias första födelsedag & gjorde den till den bästa! & tack för alla fina presenter! <3


Presenterna inslagna!

Nu är lillans presenter inslagna! Imorron är det 1 års kalas för Lill grodan, då blir det mycket folk, presenter & tårta i mängder (: Roligt!

För ett år sen låg jag inne på förlossningen med värkar. Omm2 timmar är du född mitt lilla troll! Vart det här året tig vägen den vet jag inte, fort gick det. Snart är du tonåring & din mamma får sitta hemma på kvällarna & oroa sej! Stora lilla tjejen! Älskade unge<3


Dagis plats!

Idag fick vi besked om att lillan fått dagis plats, Stjärnhimlen (: vi ska skicka in papper imorron & självklart tackar vi ja! Jätte glada över att vi fick vårat första hands val! (:

Lillan har även stallt sej upp helt själv idag! Nu går det fort & mammas höna börjar bli stor tjej! <3


Mat strejka!

Har en liten dotter som har någon slags mat strejka! :/ hon äter ingen mat alls typ, bara smörgås, kräm & Yoggi. & frukt oxå. Men har fått i henne en portion mat idag, första portionen på 3 dagar!

Ikväll får hon smörgås & keso med frukt till kvällsmat. Då vet jag att hon får något i lilla magen.. (:

Förutom mat strejken så rullar det på, vädret är underbart & på torsdag fyller Lill skruttan 1 år! Då blir det kalas med Nalle Puh tema! (: har varit & beställt 2 tårtor idag, en bild tårta med Nalle Puh & en utan bild :) + Att jag ska baka lite (: blir att åka hem fort som attan på torsdag & börja fixa allt!


Barnlediga! (:

Barnlediga tills imorron (: Måste faktiskt säga att det ör skönt, bara vara & slappna av! Man behöver det ibland. Lada om batterierna lite så att säga (:

När Milia blivit hämtad av morfar, Lotta & Michelle blev det lite lunch, Tacopaj, fetaost & en cider (: gött!
Ikväll blire bowling med älskling, Syster & Nerro & så ska vi äta lite gott oxå (: Myspys!


Tjejkväll!

Blev en toppen kväll trots dagens händelser, inget jag orkar ta här. Dom som vet dom vet ni andra får faktiskt vara ovetandes! (: synd för er! haha..

Först blev det massa svull käk på Max & Efter att jag tvättat vårat berg med tvätt & sprungt hundra vändor i tvätt stugan tog jag & My cyklarna till Yolli med lite vin i cykelkorgen! :) blev några glas vin, jordgubbar med smält choklad & massa tjej snack! Jätte trevligt, får vi göra oftare! :)

Nu ligger jag i sängen med dom 2 bästa jag har! Mina 2 underbara hjärtan <3 Nu ska jag somna in till deras andetag, finns inget bättre! Helt underbart<3

Godnatt!


Myskväll!

Myskväll har vi haft, med tacos, chips & dipp, små godis & coca -cola :) Snackat skit & umgåtts! Mysigt.

Nu har jag & min nattgäst My tagit oss in till sängen & snart är det daga att knoppa! Det är ju både min natt + min morgon! Bara hoppas på att min lilla loppa sover under natten :)



Lång ledighet!

Måste erkänna att det är grymt skönt att vara ledig! Långledig! Aldrig fel.. (:

Karln är iväg & fiskar & kommer inte hem förrns imorron. Lite skönt faktiskt! Haha! Har städat, vikt in tvätt, bytt lakan & grejat här hemma. Har golven kvar, damsugning & moppning & ska även diska disken som är.. Sen är det rent & fint här hemma igen! :)

Mysan kommer idag & gör mej & Milia sällskap, mys! Vi ska äta tacos & massa gott & snacka massa skit :) tjejkväll! <3


3 dagars vecka!

Grymt skönt med en 3 dagars vecka! Då är det snart helg igen! Hur skönt är inte det då? Grymt skönt.. (: skönt att jag inte börjar 7 den här veckan heller! Eller aa, det är ju inte säkert men som det ser ut nu iaf!

Helgen har varit kanon, i fredas jobbade jag sent -17.00.. Sen cyklade jag upp på stanbi regnet & blåsten. Köpte present till Joline & käkade Kina mat på formossa! Mumms. Sen hem & pappa kom med våran nya vagn till Milia, jätte fin & vi är super nöjda! jag somnade även tidigt på kvällen & hade sovmorgon på lördagen & sen åkte vi till farmor & firade Joline :) träffade Emelie & Joels lilla son John! Kan säga att herre Gud vad sugen man blir på 1 till. Tycker att det är dags att få en liten skrutt i magen nu :) mysigt som attan skule det vara! :) men det blir vell näre blir! På kvällen kom Erica & Nerro en stund & så..
& idag vi varit på stan, jag & Milua träffade Eliin, åt mat & käkade mjukglass i solen & snackade massa skit! Trevligt!

Nu är det tajm to sleep! Jobb står på schemat imorron. Godnatt!

Mamma älskar dej!


Tokfort..

Helgen har gått på tok för fort. Redan lördag kväll & imorron är det söndag! Uh! Skönt med en 3 dagars vecka bara! Ledig torsda - freda.. Så det blir lång helg! & på lördag är vi barnlediga.. Då ska vi utv& bowla med syster Erica & Nerro & sen får vi se vad som händer! :) ska sova som bara den på söndag iaf, det är ett som är säkert! (:

Milia har varit super gnällig idag, men jag vet vad det beror på - tänder! Hon har en liten tand som är på g upp, som man nu ser! Så det klias & värker nog i munnen på min tjej. Hon har vaknat 2 gånger nu på mindre än en timme.. Men nu sover hon i sin säng iaf. Hoppas hon sover nu! <3

Nu ska jag gå & lägga mej & kolla på 112 på liv & död! Så jäkla bra serie! :)

En bild från storaholmen! :)


Mammas goding!<3

Mitt lilla hjärta<3
Måste vara gott att äta på fossingarna! (:


Världens vackraste!

Du är världens vackraste lilla tjej & det bästa utav allt är att du är min dotter<3 du ska bara veta hur älskad du är, går inte att förklara! Di är värd guld mitt hjärta<3


Huvudvärken från helvetet!

Slutade tidigt idag men inte orkat gjort ett skit, skulle åkt till kusinen idag men blev inte så. Blev så stressigt. & tur va vell det.. Har haft en fruktansvärd huvudvärk idag, ingenting hjälper.. Tig treo när jag kom hem, åt en lätt lunch & sov med middag med Milia.. Inte fan hjälpte det! Fortfarande ont i huvet.

Lillan sover, jag ligger på soffan & kollar på tv 3 dokumentär - En annan del av verkligheten. - Kvinnor som dras till farliga män är kvällens avsnitt. Verkar vara ett bra program!


Underbara väder!

Detta väder är så underbart, varmt & skönt (: har dock hört att det ska bli kallt till helgen men det tror jag inte på eller jag vill inte tro på det (: haha!
Men änsålänge är vädret underbart!

Idag har vi varit ute & cyklat, & Lill skruttan är lika nöjd som alltid (:


Vår & sommar känslor!

Det är så underbart skönt ute & jag vill bara vara ute hela tiden & det vill Milia med. (: Har varit ute hela helgen & gjort massa saker, har även lämnat in min cykel & fått tillbax den, så nu är den ny fixad & har även en barnsadel nu (: & en jätte fin cykelhjälm har skruttan fått <3 Så nu är vi ute & cyklar hela tiden & hon bara älskar det!

I lördags blev det mjukglass i Wadköping & lek i lekladan & även gugning i stadsparken, lillan va jätte nöjd! (: Det va ju super skönt väder. Älskart!

Mjukglass i Wadköping (:


Syster, älskling & Anders äter glass i Wadköping (:



En nyvaken tjej - Men ville leka lite iaf.. (:



Lite roligt vare iaf - Lite lek i lekladan (:



Men det bästa utav allt - Gunga i Stadsparken! (:



Beställa ny vagn!

Idag ska jag & älsklingen beställa ny vagn! Milia ska få det utav sin morfar & Lotta när hon fyller, så vi får den lite tidigare, vilket verkligen behövs! Då är det bara att skrota den andra skit vagnen! (:

Men vi har iaf bestämt oss för att det blir denna! :) Fast sittdelen ska självklart vara vänd mot oss & inte som på bilden! Men såhär kommer den att se ut! Jag fastnade direkt, enkel & smidig!


Mys morgon!

Mys morgon med mitt hjärta! <3
Du är min skatt, mitt hjärta & mitt allt!
Jag älskar dej enormt mycket!





RSS 2.0