Älskade barn!

Är så lycklig, att jag har fått världens finaste & underbaraste dotter & att jag har en till fin & underbar dotter i magen!
Kommer ha världens vackraste döttrar!

Milia, mamma älskar dej otroligt mycket! & du min lilla tjej i magen, jag längtar så otroligt tills du är här hos oss & jag älskar dej!


Försäkringskassan!

Haha herre Gud, började på typ 471 i kön 15 minuter senare har jag plats 254 i kön, så himla roligt! Eller? Nej.. Men måste prata med dom då jag inte kunde se hur mkt mamma penning jag skulle gå ut & då jag faktiskt hade lite dagar att ta ut denna månad, tyckte då att det var knepigt att jag inte kunde se någe..

Fick en känsla av att det har strulat till sej & då ska dom få med mej att göra kan jag säga!!

Du har plats 202 i kön!
Fortsätter & köa & hoppas på att komma fram idag & inte imorgon & hoppas verkligen att det inte är någe strul!

Håll tummar & tår!


Vecka 21 (20+2)

Gravid i vecka 21 (20+2)

Min lilla tjej i magen blir bara vildare & vildare, sparkar mer & mer tydligt nu, så snart kommer andra att både kunna känna & se (: Det är så underbart att bära på en liten tjej till! Jag längtar så otroligt mycket, vill ha februari nu så vi får träffa dej lilla hjärtat! Våran andra lilla skatt 💕

Love!!💞


Abonnemang & ny IPhone!

Nu har jag abonnemang igen & denna gången hälsar jag 3 välkommen in i mitt liv då jag är bunden 24 månader! (: lika bra! Fick en ny IPhone oxå, så tog en IPhone 4s eftersom att det ingick i priset! Bästa, bästa! Tackar min bästa pappa som betalar detta åt mej! Love you!

Så dagen idag gick fort som attan, jobbade natt så slutade 9 imorse, åkte hem & lekte med mitt Lill hjärta & sen sov vi middag! Skönt, tog en dusch & så kom pappa & hämtade upp oss, åkte till marieberg & fixade mitt abonnemang & så tog vi en fika & så (: Sen kom bästa Yolli på besök oxå, trevligt <3

Juste, nytt nummer igen! Men nu ska jag inte byta någe mer, nu är jag bunden i 24 månader! (:


Höst & jobb!

Nu har verkligen hösten kommit på riktigt, har tagit fram Milias tjockare jacka, hennes tyg skor är på tok för tunna då hon fått tjockare tennis skor, har även tagit fram tjocka flees byxor som hon ska på sej när hon är ute på dagis! Mössa & vantar :/ usch vilken lång & kall höst/vinter det kommer vara i år..

Mina 2 lediga heldagar gick på tok för fort, men vad hade jag väntat mej igentligen?! Nu äre snart dags att göra sej iordning för att åka hem till pappa en sväng innan det är dags för att gå på ett jobb pass igen & inatt ska jag sova kvar på jobbet, känns sådär faktiskt :/ men bara att kämpa på & tänka på en fin lön som kommer in på kontot (:

Min lilla höst tjej! <3


Ledig!

Gud vad skönt med 2 hel dagars ledighet! & på söndag börjar jag inte förrns halv 4, & då ska jag sova på jobbet, känns sådär men man får tänka på pengarna (: blir en finfin lön i Oktober! Passar toppen då det är dags att börja inhandla alla dessa julklappar som ska köpas, lika bra att börja i god tid (:

Är dock fullbokad dom här lediga dagarna, imorron är det inget dagis för lillan, men det är tvättning som står först på schemat kl 11.00 & sen ska vi hem till farmor/gammel farmor & fika (: & på kvällen blir det fredags mys! Lördag blir det en utgång med coca-cola (: haha! Det kommer bli mysigt, ut & äta lite osv (: Träffa Yolli & umgås med henne som jag inte har gjort på typ 100 år känns det som, & sen äre söndag igen! & då ska jag mysa med familjen innan jobbet (: fullbokad till Max, men så äre iaf..

Nu ska jag pussa på mitt lilla hjärta innan jag slår igen mina ögon som är grymt trötta!

Min lilla trollunge! Äkskar dej otroligt mycket! <3


En dotter!

Idag va vi på Rutinultraljud & allting såg så bra ut (: hjärtat slog som det skulle, ryggraden var jätte bra, armar & ben såg vi, tår & fingrar, allt såg bra i huvvet oxå! & könet fick vi reda på även denna gången & det kommer att komma en liten bebis tjej (: Ska få min andra dotter tillsammans med min älskade sambo Tobias <3 Milia fka få en lilla syster & mitt liv är mer ön perfekt just nu! Lyckan är obeskrivlig!

10 Februari är min lilla tjej välkommen till oss, då kommer jag att ha 2 små tjejer att älska & skydda genom hela livet! Världens finaste prinsessor kommer jag att ha, en riktig flick mamma blir jag (: undebart!

144 dagar kvar till beräknad förlossning! <3


Gravid vecka 20 (19+3)

Gravid vecka 20 (19+3) 143 dagar kvar till beräknad förlossning! Har gått halva tiden redan, helt galet vad fort det går!

Men jag älskart & magen blir bara större & större & på onsdag får vi se vårat andra lilla mirakel, längtar som bara den! <3

Så mysigt med Bebis mage (: <3


Familjen Vannestål/ Kindeberg <3

Jag älskar er mina fina! Ni är det bästa jag har! <3


Sep. 13, 2012

Blev typ 2 timmars avkoppling innan sängen kallade, & då kollade jag på "Kockarnas kamp" som älsklingen spelade in åt mej (: Han kommer få spela in en del åt mej nu när jag jobbar som en tok! (:

Imorron är mitt Lill hjärta ledig ifrån dagis, mysigt faktiskt (: Då ska vi gå upp & äta mysig frukost & kolla bompa i soffan & myspysa (: ska njuta utav dom få timmarna jag får se henne nu, när hon är vaken vill säga (: Pussar ju alltid på mitt lilla troll när jag kommer hem men då sover hon ju (:

Imorron är det åter igen jobb, inget ovanligt just nu 13:00 - 21:00, bara jobba på! Längtan är obeskrivlig tills det är söndag kväll & jag får gå hem & ha en hel dag ledigt! Dock är jag nig redan uppbokad då men så är det (:
Nu orkar jag inte hålla ögonen öppna längre! Natti..

Blev lite godis & coca-cola till "Kockarnas kamp"


Trött!

Är så sjukt trött, fast jag har sovit i typ 12 timmar :/ känns som jag kan sova hur mycket som hellst, & bättre blir det ju inte av att jag inte är ledig förrns på måndag, men tänker inte ropa hej ännu, kanske dyker in ett pass där med, & nej kan jag ju inte säga heller..

Snart ska jag hämta min lilla tjej på dagis & sen hem & packa jobb väskan, leka lite med lillan & sen åka & jobba kväll.. Roligare torsdag hade jag ju kunnat ha.

Mamma älskar dej! <3


Jobb, jobb, jobb!

Just nu gör jag inget annat än att jobba! Idag åkte jag in tidigare för att personal va sjuka på jobbet.. Börjande 11:30 & slutade 20.00 istället för att börja 13:00.. Min efterlängtade lediga dag imorron försvann jävligt snabbt, blev att jobba ytterligare ett kvälls pass imorron 15:30 - 21:00 & på lördag blev det ett byte så då gör jag kväll då med.. På söndag kväll när jag går av mitt pass har jag gjort 6 kvällar på raken! Ledig måndag & sen jobbar jag 3 dagar igen! Slit, slit, slit! Men bara att kämpa på & se fram emot en bra lön (:

Tack Syster & Nerro som va barnvakt åt Milia idag! Betyder mycket att ni kan ställa upp! Tusen tusen tack <3

Blev så jävla godis sugen förut så kastade ihopp en smet med negerbollar & rullade (: gott! (:


Natt bloggning!

Blir en snabb natt bloggning om en icke så händelserik dag..

Gick upp med Lill skruttan imorse, då va jag äckligt dyng trött! Men upp gick vi, sov sedan middag med henne för att orka med dagen som bara hade börjat, Yolli kom över en sväng, lite prat om allt & inget sen kom även Mysan.. (: åkte till iCan & handla lite skit & sen hem & laga mat, lillan somnade som en stock strax efter 20.00 (: då åkte jag till Yolli på en kopp te & skit snack.. (: Mycket trevligt!

Imorron äre Tisdag, vilket betyder dagis dax, avgör imorron om hon ska gå eller vara hemma en extra dag, det visar sej & jag ska jobba ett kvälls pass mellan 15.00 - 20.00..

Nu ska jag sova, sova som en gris! Helvete vad skönt! Natti natt!


Måndag morgon!

Hatar att gå upp på morgonen, men måndagar är ändå värsta dagen på hela veckan..

Det va iaf min morgon att gå upp med lill tösen, hon sov till halv 8 & sen vare bara att kliva upp trots att mina ögon bara ville stängas & hela min kropp skrek efter mer sömn! Blev mys i soffan med barnprogrammen & frukost, & tro det eller ej så åt jag en skink macka & en kopp te! Gott vare (:

Dagen idag har inga speciella planer, blir nog lungt, lär nog slumra till en stund sen med lill tösen (: Just nu leker skruttan & jag ligger på soffan & kollar nyhetsmorgon! (:

Min frukost (:


Syskonvagn!

Har bokat en syskonvagn idag till Milia & hennes Lille bror/syster (: Ska åka & hämta den 30 Srptember i Norrköping, lille bror får vara bilförare & sköta bilfärden (: Toppen att han kunde hjälpa till & riktigt skönt att redan ha fixat syskonvagnen! Är super nöjd då den är jätte fin, komplett med 2 sittdelar & liggdel & sittdelarna kan man vända & ha mot sej om man vill & självklart är det svängbara hjul på vagnen oxå, det är bara ett måste (: Älskat verkligen färgen! Vad tycker ni? (:

Sjukstuga!

Här hemma är det sjukstuga med feber & snor :/ Milia har feber & är genom förkyld, så hon går på Alvedon & näsdroppar för att orka.. Inge roligt alls, tycker så synd om henne.. Tobbe är oxå lite febrig & lite förkyld & jag har fått någon lättare förkylning jag med :( ingen hitt! & jag ska jobba nästa vecka så jag lär ju inte direkt bli friskare :/ men bara att bits ihopp, har inte råd att vara hemma så det är det inte ens tal om..

Annars är det som det ska, veckorna går & magen växer! Snart ska vi på rutinultraljud & förhoppningsvis så ser vi könet på den lilla kotten i magen (: Är i vecka 19 nu, (18+1) så snart har halva tiden gått, kan vell säga att det går lite för fort! (: men mysigt!


Vecka 18 (17+5)

Barnet är nu 12,5 - 14 cm långt mellan huvud & stjärt & väger ca 220 gram.
Det är en enormt aktiv period för barnet nu, den sparkar, vänder & vrider på sej, gör grimarser. Nu börjar även min lilla kottes fingeravtryck komma fram, helt otroligt! Man kan även nu göra ultraljud för att fastställa förlossningsdatum & man kan även se könet!

Taget från min gravid app!


Vardagen är igång!

Det är verkligen vardag nu & känns som att hösten är, kallare på morgonen, grått & retningt! Tråkigt.. Hörde även på nyheterna/vädret att det har varit sämsta sommaren på 12 år, det kan jag verkligen hålla med om!

Milia hade en toppen dag på dagis, blev lite ledsen när jag gick men hon hade kommit igång att leka fort, ätit mat & sovit (: duktiga tjejen! Efter dagis åkte vi hem till Nerro & Moster Erica (: Där blev vi bjudna på tacos & kollade på film (: Nu kollar jag & Milia på djurakuten & snart är det dags för tjejen att sova, dagisdax imorron igen & jag ska jobba ett litet pass! (:

Gravid i vecka 18! (:


Bull mamma!

Idag har jag intagit min nya rollsom bull & bak mamma (: Gjorde kanel & vaniljbullar! 32 stycken faktiskt & har en halv bit jäst kvar, så hade tänkt att baka 32 till imorron (:

Yolli kom över på lite nybakade bullar & massa skit snack (: <3 mysigt! Live My girl! <3 Annars hR dagen inte varit så händelserik, åkte hem från pappa vid 1 tiden, & milia har inte mått toppen idag! Lilla snuttan <3
Nu tänkte jag slå igen min trötta ögon & tacka för idag! God natt!

Nybakade bullar! (ursäkta för sämsta bilden, råkade ta bort bilden, så fick ta bilden från min instagram)
Men erkänn att don ser smaskiga ut? (:


RSS 2.0