(:

Full fart idag, lillan sov till halv 9 imorse, tack för de hjärtat! Sen klev vi upp, gjorde frukost & trampade iväg till vivalla skolan för att hämta referenser till mej som ska lämnad in idag då jag snart ska iväg på intervju på bemanningscenter för barn & ungdom! Känns så jävla bra! Har även fått 2 jobb pass, torsda & freda (:

Idag kommer älskade syster på besök med Nerro (: mycket trevligt! Inatt sov även Mysan här, trevligt som attans. Prata lite & så, behövdes (: <3

Knyt aldrig vänskapsband för hårt, Dom kan brista.


Första sparkarna!

Nu har pappa Tobbe fått känna dom första sparkarna & när lillan sparkar ser man även att hela magen rör sej! Underbara känsla! <3


Ingen är perfekt!

Har aldrig någonsin sagt eller påstått att jag är perfekt eller att jag aldrig gör något fel. Det är mänskligt att göra fel! Men man borde oxå få en chans att förklara sej, få en chans att rätta till saker på ett någorlunda bra sätt!

Om man inte får en chans till att göra det, eller om personen inte är intresserad utav att höra på anser jag att det inte kan betyda så mycket att höra på & få ett avslut på någonting på ett bra sätt, & det är min åsikt & det står jag för!


Tråkigt!

Tänker inte förneka något jag sagt eller gjort, det tjänar ingen på & minst av allt jag själv. Sen kan man tänka efter & säga till sej själv "varför sa jag så"? "Varför gjorde jag så"? Det har jag helt ärligt inget bra svar på.

Det jag kan göra är att stå för det jag gjort & sagt, & säga att det var fel av mej! Nu är det gjort & jag kan inte göra det ogjort! Ber om ursäkt & säger förlåt, sen om man väljer att ta ursäkten är upp till var & en!


Dagarna försvinner..

Dagarna bara rullar på med dagis, jobb & kurser osv.. Vardag till Max med andra ord.. Har även idag ringt till bemmaningscenter för barn & ungdom, så ska troligtvis bli inskriven där igen & börja timma lite på dagis osv igen (: mycket spännande! Ska ringa upp imorgon igen & se om det är papper osv som behöver kompliteras & förnyas upp eller om jag fortfarande är inskriven, hoppas på det sist nämnda (:

Idag fick jag gå ner på hockeyn, snäll sambo har jag! Vi krossade Karlskrona trots att spelet dock inte var mycket att jubla över, men en vinst med 5-0 tackar vi inte nej till, riktigt kul att hålla nollan (:

Imorgon är det fotografering på dagis, roligt & hoppas på super fina kort på min prinsessa! (: är så skönt att allt går bra på dagis & att Milia trivs, det är det viktiga, (: & vi är oxå nöjda med dagis! (:

Nu ska jag dricka lite coca-cola & sen sova, bra blandning? Haha, men jag är trött som fan, imorgon är en ny dag, får se va den kommande fredagen har att erbjuda! God natt.


Gravid vecka 25<3

Allt såg bra ut hos barnmorskan idag! Blodtrycket såg bra ut, inget protein i urinet. & blodptoverna såg bra ut på det som syndes nu.. Skönt (:

23 cm över magen, lillans hjärta slog som det skulle & hade endast gått upp 4,5 kilo! (:

Underbart att mina 2 små flickor mår bra, mamma äkskar er otroligt!


Maaaaat!

Hungrig som fan va jag, tur älsklingen kom hem tillslut med ett fett gott meal från donkan (: satt fin fint vill jag lova!


Lilla plutta!

Milia blir inte bättre, vill inte äta så mkt, har inte samma ork till lek & bus som hon brukar, så imorgon åker vi till dropp in mottagningen på karla så en läkare får kolla på henne osv, så kanske vi får reda på vad denna jävla feber kommer ifrån som kommer & går hela tiden, + att hon hostar som bara den.. Hoppas hon kan gå på dagis nästa vecka! & hoppad att hon får sova inatt så hon slipper hosta halva natten :( Lilla älskling <3

Nu har vi badat & jag fick i henne en apelsin & juice iaf, man får vara glad för det lilla! Om jag kunde ta din hosta skulle jag göra det med glädje, om jag kunde vara sjuk istället för dej skulle jag vara det med lycka & glädje. Men jag kan tyvärr inte! Älskade lilla hjärtat! <3


Buss blogg!

Har man tråkigt så har man (: Sitter på bussen påväg upp på stan för att mysa lite med Eliin i detta regniga höstväder! Skönt att komma ut, inte bara åka till jobbet utan att göra något & Milia fick vara hemma med pappa så fick lite tid för mej skälv! Uppskattat! <3


22 års firande! <3

Idag har det varit kalas, älsklingen fyllt 22 år (: det har firats med presenter, fika & en förjävla god smörgåstårta! (:

Hoppas du haft en bra dag älskling!

Jävla god smörgåstårta! <3


Tårt kalas!

Idag har vi haft lite tårt kalas då älsklingen fyller imorgon.. Imorgon kommer det mer folk & vi fortsätter med mer tårta & mer fika, imorgon blir det smörgåstårta! Skapligt gott det ska bli (:

Helgen har bestått av jobb, jobb & jobb! Imorgon är det ingen ledighet inte, utan vi fortsätter att arbeta på. Jobb mellan 7-16 imorgon..

Lill tjejen får vara hemma från dagis måndag & tisdag iaf, då hon har gått på Alvedon större delar sv helgen & även köpt lite hostmedicin idag, så hoppas hon blir bättre & kan gå till dagis på onsdag & torsdag (: lilla hjärtat mitt! <3

Prinsesstårtan, gott som attan vare! (:


Godnatt!

Blev sent fast jag skulle komma hem i tid, klockan går på tok för fort när man har trevligt & mycket att prata om. Blev en kvällsvisit till min bästa tjej Yolli! (: <3

Idag har det varit full fart, Dagis som
vanligt för skruttan & sen hem, byta om osv & sen cykla hem till farmor, där var kusinerna med familjer, åt mat & fika (: kom hem, gungade lite med Milia då hon själv pekade på gungan när vi skulle gå in & säger: - "Mamma gunga!" Klart hon får gunga då (: blir så stolt när hon pratar mer & mer, älskade barn! <3

Sen åkte jag som sagt till Yolli <3
Nu väl hemma borde jag verkligen sova, är inte ett dugg trött men kommer vara helt död då klockan ringer 05.45 & jag ska infinna mej på jobbet 07.00 för ett helt dags pass som slutar 16.00! Kommer vara svinkallt när jag ska cykla imorgon, ska försöka hitta min vinterjacka imorgon bitti, vet dock inte riktigt vart den är :/

Nu ska jag sova, försöka iaf! Godnatt!


Mys dag!

Idag har vi haft en riktig mys dag med full fart från morgon till kväll, lika bra att aktivera Lill grodan så hon somnar utan problem sen (:

Dagis som vanligt på onsdagar & det är så skönt att allt bara flyter på nu (: duktig tjej har jag! <3 efter dagis hem, äta lite mellan mål & sen cyklade vi till Nerro & Erica, där gjorde vi pannkakor som vi gottade oss med & umgicks (: mysigt! <3 Tack för god mat!

Nu ska jag & Milia snart gå & lägga oss & kolla på tv & mysa, har en jätte trött tjej som sitter i mitt knä & nästan sommar (: <3 Pyjamas dax & sen sängen! Skönt (:

Gott med pannkakor, sylt & grädde! Mumms..


1 år sen!

Idag är det 1 år sen Milia döptes & då var hon 5 månader! Nu är hon snart 1 år & 6 månader. Vart tog tiden vägen? Förstår inte hur fort det har gått!

Mamma älskar dej min fina lilla tjej!
Milia Erica Vannestål!


Lek & bus <3

Blev lite lek & bus i lekparken på väster idag (: tog en cykeltur dit jag & Milia, hälsade på min bästa tjej Yolli på jobbet oxå, inte sett henne på 100 år typ :( <3 men då blir det när vi jobbar osv !

Men jag & Milia trotsade höstkylan som faktiskt kom på eftermiddagen/kvällen.. gungade lite & lekte lite i parken & sen cyklade vi hem, gjorde mat & myste i soffan innan min älskling somnade i min famn <3

Älskar dej över allt annat min fina tjej! .<3


Föräldramöte!

Ikväll var det föräldramöte på dagis, (: helt plötsligt kändes det som man blev jätte vuxen .. Haha!

Tur att pappa kunde komma & ta milia oxå så både jag & Tobbe kunde gå tillsammans (: + att när vi kom hem sov milia & pappa hade diskat åt oss, snäll pappa man har (: världens bästa faktiskt! <3

Nu kollar jag fråga Olle & efter det äre dags att sova, imorgon ringer klockan 05.45 för 07.00 ska jag vara på jobbet! Härlig tid det där.. Eller inte.. Men bara att gilla läget & åka & jobba! (:

Mammas tjej tycker om frukt, apelsin va väldigt gott! (:


RSS 2.0