Förändring.

Jag hoppas att det du nu säger till mej är sanning. Jag hoppas att du tänker förändra dej, du har sagt det så många gånger förr så jag vet inte vad jag ska tro..? Jag vill tro, jag hoppas att det kommer ske. Men jag vet fortfarande inte om jag kan lita på det? :/ Det är så lätt att bara säga, men det är svårare att göra..

Jag älskar dej, det gör jag.. Men jag älskar den personen som jag träffade för 4:a år sen. Det är den personen jag älskar & är kär i, inte den personen som du är nu. För den personen som du är nu vill jag inte leva tillsammans med.. Det är inte den killen jag valde att förlova mej med, flytta ihopp tillsammans med & leva sambo liv med, skaffa barn tillsammans med & bilda familj. Jag vill ha tillbax den där andra personen, som du en gång var! Det är den personen jag vill vara förlovad med, bo ihopp med & leva sambo liv med, det är den personen jag vill ha fler barn tillsammans med & ha familj med. & jag vet att den personen finns där någonstans inom dej, du måste bara hitta tillbax till den personen igen. & jag hoppas på att den förändringen sker snabbt.

En del utav mej säger & vill en sak, den andra delen av mej säger & vill en annan sak.. Varför ska det vara så svårt..? Varför ska det alltid vara så komplicerat..? Varför ska kärleken vara så jävla svår?

Jag känner mej så fruktansvärt otillräcklig.
Jag kämpar & kämpar för att allt ska funka, jag gör allt för att det ska bli bra, jag stannar kvar & kämpar för jag vill att allt ska bli som förr, när jag märker att det inte blir som det en gång var, när jag märker att ingen förändrig sker så blir jag förtvivlad. Jag vet inte vad jag mer kan göra? Kan någon säga det till mej? Jag kan inte kämpa ensam, vi måste vara 2 om det här ska fungera. Jag är inte mer än människa, jag klarar inte hur mycket som hellst. Tillslut så brister allt.

Jag hoppas att den där underbara människan som jag vet att du är snart kommer tillbax till mej igen. Så vi kan börja om & bli den där kärleksfulla familjen som jag drömmer om. Det är det jag vill, men vill du lika mycket som jag? Eller är det bara ord.. Det lär märkas ganska snabbt är jag rädd för, jag hoppas att allt bli bra igen. Jag hoppas & vill.. Men frågan är bara vad jag igentligen tror? Innerst inne så kanske jag igentligen vet det rätta svaret, men jag blundar & käpar ett tag till, jag ger ytterliggare en chans & hoppas på en stor förändring!

Kan det inte bara bli bra denna gång?
Jag blundar & hoppas på att allt detta är en hemsk jävla mardröm, men verkligheten kommer snart ifatt & jag inser sakta men säkert att det här är verkligheten. Jag hoppas bara på att det blir bara denna gång. Är rädd för att det här är sista chansen, för jag tror inte jag orkar så mycker längre.


Snälla hjärtat, kom tillbax till mej. Jag vet att ditt rätta jag finns där
någonstan inom dej, du måste bara hitta tillbax!


Glöm aldrig att jag älskar dej över hela mitt hjärta!
Jag stannar & kämpar ännu en gång för oss, för att jag vill leva tillsammans med dej.
Visa mej nu, en sista gång att det är det du oxå vill.

Ordet självklart finns inte.

Inget är självklart för mej längre & ordet självklart existerar inte ens för mej just nu, jag vet varken in eller ut. Allt är upp & ner, känns som att hela mitt liv förändrades på 1 minut. Det var som att vända på en hand. Vet inte vad jag vill eller vad jag igentligen känner längre! Det enda jag vet är att du inte är samma person som jag en gång träffat & förälskade mej i, det gör fruktansvärt ont i mej att jag faktiskt känner så, men sanningen är den att det faktiskt är så. Vart är den där kärelksfulla & omtänksamma personen? Som brydde sej om mej, som sa varje dag hur mycket du älskar mej, hur mycket jag betyder för dej & hur underbar & vacker jag är?  Vart tog den personen vägen? Varför kan du inte bara bli den underbara person som jag blev så fruktansvärt kär i för 4:a år sen..

Jag som trodde att allt skulle bli så bra mellan oss när vi faktiskt skulle bli föräldrar för första gången tillsammans,
när vi fick våran underbara dotter som är den vackraste på jorden. Det är ju något att vara stolt över & jag hade hoppats att vi skulle bli den lyckliga lilla familjen. Jag trodde faktisk på det & jag vill inget annat än att det ska vara så, det är ju dej jag vill leva tillsammans med, du är min dotters pappa & jag vill att Milia ska få ett syskon & jag vill att det ska vara med dej.. Jag vill verkligen det.. Jag vill dela den fantastiska upplevelsen igen & den vill jag dela med dej & ingen annan.

Frågan är bara hur mycket jag igentligen orkar med?
Hur många mer chanser jag är beredd på att ge..? Jag vill inget annat än att det ska bli bra.. Det gör så fruktansvärt ont i hela mej, det värker i mitt hjärta av sorg för att det är såhär.. Känns som att mina ögon är tårfyllda hela tiden för att det är såhär.. Jag vill ju att vi ska vara lyckliga tillsammans.

Just nu har jag en enda önskan, & det är att allt ska bli bra. Att vi ska hitta tillbax till varandra igen, jag vill känna den där känslan av att vara nyförälskad & så otroligt lycklig, vill ha den där känslan av att sväva på rosa moln av lycka. Jag vill verkligen det, frågan är bara om det kommer att gå? Kommer vi verkligen att hitta tillbax till varandra igen? Eller har vi vuxit ifrån varandra & glidit isär med tiden.. Jag vill inte att det ska vara så, men jag är rädd, otroligt rädd för att det faktiskt kan vara så.

Jag vill verkligen inte att det ska sluta på dethär sättet.
Tårarna bränner innan för ögon locken & klumpen i halsen blir bara starkare & starkare, kan inte hålla tillbax tårarna längre. Dom börjar nu sakta men säkert att rinna ner för mina kinder ännu en gång.

Jag älskar dej, det gör jag..
Så fruktansvärt mycket älskar jag dej! Jag har aldrig haft ett sånt här förhållande med någon tidigare, vi blev föräldrar för 2 månader sen, då ska det inte sluta såhär! Jag vill inte.. Jag är rädd för hur allt kommer att sluta, jag hoppas vi hittar tillbax till varandra inom en snar framtid, för jag vet ärligt talat inte hur länge jag orkar! :(

Glöm aldrig att jag älskar dej & vad som än kommer att hända så kommer du alltid att vara pappa till min dotter, & det betyder otroligt mycket!<3Sa vi inte föralltid?Grattis på 18 - års dagen!

Grattis världens bästa lille bror på 18 - års dagen!

Nu är du myndig & allt, få gå på krogen & bestämma över dej själv! Herre gud, åren går så fort.
Min stora lille bror!<3 Hoppas din dag blir toppen, ska göra allt för att du ska få en bra dag & kväll!

Jag älskar dej, glöm aldrig det!<3


Jag nu & för 5 år sen.

Dag 30

Det är stora skillnader.
Att det hinner hända så mycket på 5 år, både med en själv & folk runt omkring mej.

Jag för fem år sedan. Då va jag 17 år, gick på gymnsiet, Risbergska skolan Barn & Fritid, bodde hemma hos pappa & ja, vad gör man när man är 17 år!? Festar & har sej antar jag..

Jag idag, fem år senare. 22 år, nybliven mamma till världens finaste dotter Milia, bor i en 3:a med min underbara sambo & våran lilla hund TinTin. Vi har blivit en familj, fått barn, blivit föräldrar. Det trodde jag inte faktiskt, inte än. Men herre gud vilken lycka det är & jag ångrar inte en sekund att Milia kom till världen.

Även vänner till mej har fått barn & har barn, vilket är hur kul som hellst! Har tagit upp kontakten med en barndomskompis från stjärnhusen, värdens bästa Yolli! :) & raderat ur dom "vännerna" som inte finns eller bryr sej. Det är på senare dagar som man märker vilka som är riktigta vänner, fanns folk som jag trodde var riktiga vänner men som inte finns idag, så viss vänskap är helt enkelt inte äkta & antagligen inte meningen heller. Men vem bry sej om det? Inte jag iaf..

Jag har dom bästa vännerna idag, dom som jag älskar & som älskar mej för den jag är! Jag behöver inte ha många vänner. Har heldre få & äkta vänner än många & ytliga vänner! Dom jag har idag är dom bästa som finns.

Sådär, det här va sista dagen & 30 dagar med mej är nu över!
Sunshine.

Helt galet varmt har det varit idag. Solen har strålat på himlen & har varit ute i solen hela dagen & badat i solhaga badet med bästa tjejorna Karin & Yolli, & såklart våra underbara barn! :) Dock så har Milia varit super gnällig & skrikig idag, det blev för varmt för henne :( Lilla skruttan, hon kunde inte sova & inte komma till ro alls i värmen, blir bättre till nästa sommar när hon är större & kan bada hon med :) Men trots det så älskar jag när det är fint väder, även fast jag kan gnälla på värmen så är det underbart! Man blir på så mycket bättre humör när det är fint väder, hoppas på att det håller i sej nu, det fina vädret & varma dagar så man kan fortsätta vara ute i solen & bada!Sen blev det bara hem en snabbis, dusch, ombyte & en snabb sminkning för att ta bussen upp på stan & hem till mammsen, lämnade av hund & hämtade upp lilla syster Erica, lille bror Sebbe & Mysan för att gå & käka på Stallyktan & ge Sebbe lite presenter & bjöd på mat för att han fyller 18 om 30 minuter! :) Min lille bror blir myndig, min stora lille bror!<3

Kan inte annat än vara nöjd med dagen faktisk! Dagen imorron ser jag oxå farm emot, först blir det 18 års kalas med mat & fika hos mamma, & jag & älskingen blir även barnlediga imorron kväll då lilla snuttan ska sova hos mormor, så då blir det bio på kvällen - Harry Potter med älskling & lilla syster & sen blir det att gå ut ta sej en cider eller 2 eftersom att Sebbe är 18 :)

Just nu är livet som det ska vara!
Bästa livet helt enkelt.

Vad skulle jag göra med snuskigt mycket pengar?

Oj, oj, oj.. Först skulle jag ge lite till mina nära & kära, spara undan en hel del till min dotter.. Köpa ett hus, resa utomlands, plastik operera mej.. & ja.. skulle leva livet helt enkelt. Skulle shoppa ihälj med & inte tänka ett skit bland annat.

Synd bara att jag inte har snuskigt mycket pengar..
Skule knappast sitta fel med att skrapa fram ett par miljoner i sisådär 25 år eller så, fy fan vilket underbart liv jag skulle få isåfall! Det vore någe.. Men sån tur har jag vell knappast, men man kan ju alltid önska, hoppas att turen någon gång kommer till mej & såklart kan man ju önske tänka & drömma sej bort lite hur livet skulle se ut om man var ekonomiskt oberoende. Fy fan vad skönt det vore..


Vilken härlig dag!

Vilken härlig dag. Knappt varit hemma någe alls idag, underbart! Det vart en promenad till haga med bästa Karin & barnen, Handlade lite till Milia på apoteket sen vart det käk på haga "restaurangen" kyckling tallrik! Mumms.. Yolli & Rafael kom dit oxå.. :) Blev sen en sväng hem till Karin & kollade på lilla kisse bebisen, så himla söt & sååå liten! :) Vågade knappt inte en ta upp lilla Luna för att hon va så liten ju.. Haha! :)

Blev sedan ännu en promenix till Mellringe för att hämta ut mina underbara adidas tofflor, Liiiivets tofflor det där alltså! Kommer fan aldrig växa ifrån adidas tofflor. Nejnej! Föör sköna.. Sen blev det hem till Yolli, fikade lite, snackade en massa skit & skrattade hela kvällen, Man kan verkligen inte ha tråkigt med mina underbara tjejor!
Bäst är ni & jag älskar er, glöm aldrig det!<3

Nu är det snart dags att dejta kudden. Min lilla dotter vaknar om några timmar & vill ha mat, så jag måste få några timmars sömn innan det är dags att vakna igen!
Det viktigaste i livet.

Dag 28

Det viktigaste i livet för mej är kärlek, lycka, vänner & familjen. Att ha alla jag älskar omring mej, massa människor som är värda att leva för. Att se min dotter varje dag, se hur hon växer & utvecklas för varje dag! Att dom jag älskar & bryr mej om mår bra & är lyckliga.

Man ska ha någon att älska & dela vardagen med. Dela minnen tillsammans med, uppleva saker tillsammans med. Att luta sej emot när man känner att det är lite tufft, ha någon att dela både sorg & glädje tillsammans med. En människa som man känner att man vill dela hela livet tillsammans med.

Kälek & lycka är blande det viktigaste här i livet!
Min favoritfödelsedag.

Dag 27

Om jag ska vara ärlig så älskar jag att fylla år :)
När jag var liten hade vi kalas ute hos farmor & farfar i deras hus på landet, barnkalas så det stog härliga till, ballonger överllat, lekar & tips promenad ute i skogen, fiskdam, tårta & fika i mängder :) Jag minns det som om det va igår!

Jag har faktiskt 2 favoritfödelsedagar som jag aldrig kommer glömma.
När jag fyllde 18 år så blev det utgång till frimis, gud vad kul jag hade, drack som ett svin & gjorde av med på tok för mycket pengar den kvällen :) Haha! Men man blir bara 18 1 gång i livet. Dagen efter så blev det grill fest, med mat & åter igen mängder utav alkohol! Det firades ordentligt!
Min bästa vän Karin & Jag innan krogen när jag fyllde 18 år! :)

Sen 2 år senare fyllde jag 20. Då blev det en stor 20 - års fest i min då lilla 1:a på 50 kvm på hertig karls allé. Folk överallt, det firades med mat, presenter & även denna gång mångder med alkohol. Champanje sprutades i hela lägenheten, taket & tapeterna fick sej en dusch & även vännerna som var där & firade mej :) Hur det såg ut i lägenheten dagen efter ska vi inte tala om, det va bland det värsta jag har sett, fy fan vad vidrigt det va! Men ja, man blir bara 20 1 gång i livet & ska det firas så ska det! :)20 - års fest!Ont i huvet & mensvärk.

Man tackar & bockar, eller inte. Det som har varit så jävla skönt med att ha varit gravid va ju att jag slapp mensen såklart. Men nu är den tillbax & jag blöder som ett svin igen. Hade fan hoppats på att det kunde dröja lite längre innan skiten kom tillbax, känns ju som att jag nyss slutat blöda efter förlossningen & nu ska man blöda igen :/ Uhh, hatar skiten. Om jag kom på ett sätt att utrota mensen men att man kunde blir gravid endå, då skulle jag inte ens tveka på att utrota den. Kul att ha ont i huvet & ha mensvärk en lördag, känner mej helt slut i hela kroppen. :(

Igår va det iaf en bra dag. Först vart det en sväng till Nora med Pappa/Morfar, Lise-Lotte, älsklingen & Milia.
Åt en luchmacka med Lax när vi kom dit & sen blev det nora glass till efter rätt ;D Så jävla gott! På kvällen va vi hemma hos Pappa/Morfar & Lise-Lotte & åt grillat, mumms! Så det vart en svull fredag vill jag lova, åt bara gott hela dagen & tog det lungt :) Drack alkofria drinkar som pappa blandade åt mej, jätte goda!

Huvudvärken blir inte bättre av att jag sitter & glor här märker jag, ska gå & lägga mej i sängen & pussa på min lilla bebis som ligger & sover, ska pussa & lukta lite på min fina tjej tänkte jag :) Hon luktar så gott!<3 & jag vill bara pussa på henne hela tiden, min lilla skrutta<3


Min bästa vän.

Dag 26

Karin, Min bästa vän.
Finns ingen som du. Du förstår mej på alla sätt & vis, stöttar mej igenom allt i livet, står där & stöttar mej i alla valen jag väljer att göra, torkar mina tårar när jag gråter, lyfter mej när jag faller & säger exekt dom rätta orden för att få ett leende på mina läppar igen. Du var med mej på min förlossning när min dotter föddes, du stöttade mej genom det oxå. Så himla underbar människa, du satt vid min sida hela tiden i 12 timmar! Så underbar!<3 Vet inte vad jag skulle göra utand dej i mitt liv. Du har ett hjärta av guld & en vän som du borde alla ha!

I 13 år har vi kännt varandra. Vi har lekt med varandra sen vi var små, då vi satt på mitt rum & lekte med Spice Girls barbie & byggde hus med böcker & filmfodral. Lekte lekar ute vid gungorna i stjärnhusen, lekar som vi själva hittade på. Lekte glassen i små sandlådorna & ja, säg vad vi inte lekte? :) Vi har växt upp tillsammans, blivit tonåringar ihopp, då vi drog hemifrån, stände av mobilerna & sov borta. Började festa tillsammans, första fyllan ute i garphyttan glömmer vi aldrig. Levde livet när vi gick på vasa skolan, skokade som bara fan, hängde på vasa gården ihopp. Men alla studer under tonårstiden va ju tyvärr inte bara ljus, lite bråk & vi var från varandra ett tag.. Men äkta vänskap klarar allt, våran vänskap har satts på prov, vi klarade det & vi har bevisat att våran vänskap är äkta! Vi hittade tillbax till varandra tillslut, efter allt bråk & strul som va så blev det bra igen, vilket jag är otroligt lycklig över!

Nu står vi här 13 år senare, Vuxna & bor 1 gård ifrån varandra i varberga, Där vi bor med våra sambos & våra otroligt vacka små döttrar! Som oxå kommer att växa upp tillsammans & leka tillsammans & jag hoppas & vill att dom ska få en lika fin vänskap som vi har!

Nu ska jag avsluta detta med att säga att du är den finaste människan som finns, du har ett hjärta av guld & den bästa vän man kan ha. Du är gudmor till min dotter & Milia kan inte få en finare & bättre gudmor.
Att få dela alla fina minnen tillsammans med, att få växa upp tillsammans med dej, från barn i stjärnhusen, till tonåringar på vasa till att bli vuxna, flytta hemifrån & få barn är en otroligt fin vänskap som jag är rädd om. & jag hoppas & vill att vi ska bli gamla kärringar tillsammans & att det hela slutar med att vi sitter & dricker kaffe tillsammans när vi är 60 - 70 år & pratar om allt vi har upplevt & gjort tillsammans! :) Du ska veta att jag alltid kommer att finnas där för dej, jag stöttar dej i alla lägen & alla val du väljer att göra.
Du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta min vän.
Jag kommer alltid att älska dej Karin, Glöm aldrig det!<3Vänner föralltid baby!<3
Vad röstade jag på i senaste valet?

Dag 25

Men gud vilken tråkig rubrik.
Jag är totalt ointresserad utav politik & allt som här skiten till. Finns inget som är så jävla ointressant som det, uhh.

Men rubriken säger vilka jag röstade på i senaste valet, jag röstade socialdemokraterna rakt igenom. Varför? Jaa, därför att jag gjorde det. Alla får tycka olika, man får rösta vad man vill & tycka vad man vill. Det viktigaste är faktiskt att man röstar, röstar man inte så ska man inte gnälla sen heller på hur det är osv. För då har man inte ens försökt att få det man själv tycker & vill. Men sen vad man röstar & vad man tycker det är upp till var & en.


Vart tog dagen vägen?

Dagen bara rann iväg, som alla andra dagar gör nu förtiden. Förstår inte att det går så fruktansvärt fort. Dagar, veckor & månader. Nu är det snart Augusti & snart är den såkallade sommaren slut, det kommer bara att bli mörkare & mörkare ute, tidigare & tidigare vilket betyder att vi närmar oss mer & mer hösten. Men tur att det är ett litet tag kvar på sommaren iaf, tycker dock inte att det har varit en bra sommar då vädret suger :( Jävligt tråkigt. Hoppas fortfarande på en varm månad i Augusti så jag kan, sola, bada & bli brun. Hoppas kan man! Min dotter blir 2 månader på söndag, 2 månader! Det är ju galet hur fort tiden går. Snart är hon ett par år & springer runt & ropar "Mamma & Pappa" :) <3 Lilla skruttan!

Men ja, som sagt.. Dagen rann bara iväg. Karin & Linnèa kom förbi runt 12-13 tiden idag, då blev det en promenix till donkan i västhaga. Där käkades den lunch :) Mumms. Va tvyngen att prova den nya Mc feast delux hamburgaren, jävla god varen! :) Sen kom Yolli & Rafael hit oxå, + att mamma kom på en titt oxå. Så det har varit full fart här på varbergagatan idag, lek & bus med barnen, umgåts med mina bästa tjejor & bara tagit det lungt. En mycket trevlig dag! :)

Imorron blir det oxå en kanon dag, först blire en tripp till nora & äta nora glass med Pappa/Morfar & Lise-Lotte, sen blir det en kväll på bofinkstigen med mat & grejer, trevligt! :)

Nu ska jag fortsätta nörda Skilda Världar & ge min dotter sitt kvällsmål & sen söva henne för natten :)<3

Vilka sidor är viktigast hos en partner?

Dag 24

Viktigaste sidorna hos den man valt att leva med är att personen är ärlig, förstående, respektfull, omtänksam & tar mej för den jag är. Att personen kan leva tillsammans med mej även fast det är lite tufft ibland, respekterar att jag oxå har dåliga dagar & inte är på mitt bästa humör 365 dagar on året & 24 timmar om dygnet. Förstår mej på alla plan, kan stötta mej & vara med mej i dom valen som jag väljer att göra & att man självklart stöttar varandra där det kommer motgångar i livet.

Kommunikationen i ett förhållande är A & O. Man måste kunna prata & diskutera & respektera att man inte alltid kan tycka exakt samma, man måste få ha olika åsikter om saker & ting, hur skulle det annars funka, om man hela tiden tyckte exakt samma sak om allting? Då skulle ingenting funka istället.

Ömmhet & passion, kärlek & närhet. Att man visar varandra att man älskar varndra, att man bryr sej om varndra, ger varandra små presenter ibland, eller att man bara gör något som man vet att sin partner uppsakattar & mår bra utav. Att men ger varandra kärlek så att man känner sej älskad utav den människan man valt att leva ihopp med, det är fruktansvärt viktigt, iaf för mej!


Jag älskar dej mitt allt!<3Mina föräldrar.

Dag 23

Mina föräldrar består utav en mamma & en pappa som alla andras, men mina föräldrar är såklart dom bästa!

Mamma Annika, har inte alltid haft världens bästa kontakt, tonåren va tufft & vi kom inte överens för fem öre. På äldre dar när man vuxit upp & mognat så har vi fått en betydligt bättre kontakt & idag har vi bra kontakt & jag kan prata med min kära mor när jag behöver råd & stöd. Hon har nu då även blivit en stolt mormor! :) För överig jobbar hon på pool media & är i medelåldern 40+ osv.

Pappa Clas - Göran, Flyttade till min kära far i tonåren då vi kom betydligt bättre överens än jag & mamma. Så jag har bott hos far min sedan jag va 14 tills jag flyttade hemifrån. Vi har alltid haft bra kontakt, kunnat pratat med pappa om allt, exakt allt faktiskt. Vilket är grymt skönt! Pappa har nu blivit en stolt morfar! :) För övrigt så har pappa eget företag & har haft sen många år tillbax - Örebro fönsterputs. Vill ni ha rena & fina fönster & inte orkar putsa dom själva, ring Örebro fönsterputs så får ni skinande & rena fönster! Dom gör arbetet, ni betalar, bra va?! ;) Han är oxå medelåldern sådär 40+ osv.Mina föräldrar, det är dom som har gjort mej till den jag är idag! <3
Tack för att ni finns, Jag älskar er!<3

Kolik.

Jag ber om ursäkt för grymt dålig uppdatering här på bloggen. Men det har varit lite mycket nu ett tag, min dotter har fått kolik så på kvällarna skriker hon något så fruktansvärt, det varar allt mellan 2 - 6 timmar. Så kvällarna är väldigt tuffa nu! Hoppas på att det ger sej snart, man är helt slut & det är så fruktansvärt frustrerande att man inte kan göra någonting, man tröstar & tröstar, vaggar & vaggar & gör allt man kan men ändå så skriker hon & gråter. Det gör ont i hela mitt hjärta att se henne så, & jag önskar att jag kunde ta all hennes smärt så hon slapp lida så på kvällarna :( Mammas lilla älskling!<3

Annars så rullar dagarna på som vanligt, jag är mamma ledig & jag kan säga ärligt att jag älskart! ;D Det är så jävla skönt att slippa jobba faktiskt, även fast jag saknar mina arbetskamrater lite så är det grymt skönt att vara hemma :) Min kära sambo jobbar iaf om dagarna, Så i veckorna händer det faktiskt inte mkt, då är det verkligen vardag! Jobb, tvätt, städ & allt annat som hör hemmet till.

Försöker även mitt i allt detta hinna med att träffa mina underbara tjejor, tyvärr så har det inte blivit så mycket nu :( & det beror ju på att Milia har så ont i magen på kvällarna så jag inte vill gå ut.. Men ni ska veta att jag älskar er & jag ber om ursäkt för att jag inte har haft tiden till att träffa er, ni vet vilka ni är <3 Jag älskar er iaf & jag hoppas att även fast vi inte ses varje dag så finns jag här för er, tveka inte ens på det! Ni är bäst mina pinglor!<3
Mina rädslor & fobier.

Dag 22

Dom som känner mej vet att min största fobi här i världen är ormar, dom är så jävla vidriga så det är inte sant. Kan inte ens kolla på en bild utav en orm utan att rysa, & se dom på tv:n är ännu värre & att se dom i verkligheten ska vi inte ens prata om, Herre gud vilka vidriga jävla djur!

Min största rädsla är att vakna upp & ha förlorat min familj, mina vänner & alla jag älskar. Att det har hänt min dotter någonting, hemska tanke! blir helt tårögd när jag tänker på det. Gud vad hemskt att vakna upp & inte ha någon kvar. Det får bara inte hända.

Mammas lilla trollunge!<3

Mammas älskade lilla trollunge!<3Du är så otroligt vacker, du förgyller mina dagar!
Du gör din mamma fruktansvärt stolt & lycklig.
Du är det bästa som någonsin har hänt mej, att du har legat i min mage i 9 månader & kommit till den stora världen, att jag får lära känna dej mer & mer för varje dag, att du får lära känna din mamma & din pappa mer & mer för varje dag, att få se dej utvecklas, växa & bli större, att jag får vara med & se allt du gör, att bara få finnas till i din tillvaro gör mej till den lyckligaste mamman i världen!
Första gången jag såg dej grät jag utav lycka.
Jag ska finnas där för dej, i alla lägen.
Jag kommer alltid att älska dej, ovavsett vad som än kommer att hända,
jag kommer aldrig någonsin att sluta älska dej.
Jag har mitt hjärta utanför kroppen, mitt hjärta är du!<3
Jag kommer aldrig någonsin att svika dej, jag ska skydda dej genom hela ditt liv.
Du är det viktigaste, käraste & det dyrbaraste din mamma har!
Jag älskar dej min lilla trollunge!<3

Mitt favoritminne.

Dag 21

Finns många fina minnen som jag skrattar åt & som jag blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker på, när jag ser på gamla bilder blir jag nästan tårögd för det finns så mycket känslor med i bilderna. <3

Men mitt absoluta favoritminne är såklart när jag födde min dotter Milia, visst gjorde det sjukt jävla ont, jag grät vissa gånger, jag trodde jag skulle dö många gånger, jag kände mej överkörd över tåget när allt var klart. Men herre gud vilken fantastiskt upplevelse det var att föda barn, vilket minne. Jaa, minns ju dock inte allt, men utav det jag minns så är det helt klart mitt favoritminne. Så häftigt! <3 När jag tittar på förlossnings bilderna så blir jag helt tårögd, det är så mycket känslor, så mycket lycka & så himla mycket kärlek i bilderna. Jaa man förstår bara detta om man själv har varit med om det, det är det häftigaste jag har gjort i mitt liv, trots all smärta & hur ont det än gjorde så var det värt det, varenda liten minut! & jag ska göra om det igen, för när man vet vad man får för det så är det värt det, 100 gånger om. Men jag kommer då aldrig någonsin glömma smärtan!


Sommartider!<3

Det är så himla härligt när det är sommar, sol & varmt :) Man mår så bra & humöret är på topp!
Bästa livet helt enkelt.

VarbergabadetMinigolf i hästhagen
Motala - Varamon

Min tro.

Dag 20

Ska jag vara ärlig så har jag faktiskt ingen tro. Visst jag firar jul, påsk & allt där till men tillhör ingen tro.

Då jag är så ointresserad utav religoner & skit så skiter jag helt enkelt it. Tror heldre på kärleken, vänskapen & sådant som man mår bra utav & som gör en lycklig! Så nej, vet inte vad jag ska berätta? Roligare än såhär blir det nog inte..


En toppen kväll!

Ville bara tacka mina underbara pinglor Karin & Yolanda för en toppen kväll!
Ni är bäst, Jag älskar er!<3


Mina bästa & sämsta sidor.

Mina bästa sidor... Svårt att skriva sånthär om sej själv, ni kanske ska fråga mina nära & käa sitället? Men om jag nu verkligen måste så är det vell lika bra att börja.. Jag är omtänksam & tänker alltid på alla andra i förstahand, vilket ibland leder till att jag glömmer bort mej själv, men vill att dom jag älskar & bryr mej om ska må bra & ha det bra. Vad mer då? Snäll, bla bla bla.. Ne den här kategorin va inget för mej :P haha

Mina sämsta sidor... Det är faktiskt lättare att skriva om.. Jag är envis så in i bomben & har ett jävla temprament. När jag väl blir arg då blir jag arg & ibland kanske jag blir lite för arg över saker som man inte borde bli så arg över.. Men ja, nee det här va fan inte lättare.. Haha..

Skit samma, det här får duga, jag är den jag är, ovavsett mina bästa & sämsa sidor..


Helt slut.

Oj vilken dag, känns som att jag har hållt igång hela dagen, vilket jag oxå har så det är nog inte så konstigt att jag är skapligt trött nu när klockan faktisk oxå är 02.00 på natten, får bli ett kort inlägg då jag är så jävla trött så jag knappt ser tangenterna..

Dagen började med att jag gick upp vid 11 tiden, gjorde mej & Milia iordning för att sedan ta en promenad med hundarna & Milia till Örnsro till lille bror Sebbe & My. Skulle hämta lite grejer som blev kavr från helgen. Snacka lite skit & fikade lite :) Trevligt! Promenerade sedan hemmåt & lämnade TinTin & hämtade en flaska välling åt Milia för att sedan traska hemmåt till Yolli för att se hur hon hade det i sina nya lägenhet & träffade såklart Karin där oxå<3 Fikade även hemma hos  Yolli & snackade massa skit, sedan gick jag till Ica Mellringe för att köpa bjöjor som inte fanns så får fixa det imorron :) Knallade hemmåt & gjorde lite mat, & sedan gick jag tillbax till Yolli igen, & där va även Karin såklart<3 Vart massa skit snack som vanligt, bästa brudarna! <3

Nu är det dags att ta en dejt med kudden, ögonen är helt grusiga så trött är jag. Ska titta till lill skruttan först bara & se så att hon sover ordentligt, annars kan jag inte somna <3

Vad jag vill jobba med.

Dag 18

Det är enkelt, jag vill & ska jobba med människor. Ungdommar faktiskt. Då jag efter min mamma ledighet först ska plugga på komvux för att plugga upp lite betyg för att senare komma in på universitetet för att där plugga till behandlingsassistent & även läsa kriminologi.

Då jag vill jobba på behandlingshem, vill hjälpa ungdommar som har hamnat snett i livet. Vill hjälpa dom så att dom förhoppningsvis kan komma på rätt spår igen!


Hur brukar jag fira jul?

Dag 17

Dom senaste åren har jularna sett ut såhär att på morgen åker jag, pappa, Michelle & Lise-Lotte hem till min farmor & äter en julfrukost bestående av smörgås med julskinka, julmust & sedan fika, ger farmor lite julklappar & så får vi våra julklappar, sedan åker vi ut till tysslinge kyrka & tänkder ljus på min farfars & gammel farmors grav & önskar dom en God jul.

Åker sedan till min mormor & då kommer julfirandet igång ordentligt, glögg & fika, Kalle Anka klockan 15.00, efter det kommer tomten & då är det julkapps utdelning & julklapps öppning, sedan äts det mängder med julmat & fika. På kvällen åker jag hem till pappa & dit kommer även älsklingen då vi har firat våra jular separata på dagen, På kvällen öppnas det julklappar hemma hos far min, & då är det jag, älsklingen, pappa, Michelle & Lise-Lotte :) Mycket mysigt!

Nu kommer det dock bli lite annorlunda, den här julen som kommer kommer inte att se ut som dom andra jularna då vi för första gången på 4 år ska fira en hel jul tillsammans eftersom att våran dotter har kommit till världen. Ver dock inte alls hur vi ska göra eller hur julen kommer att se ut, men det visar sej. Det är ett tag jkavr tills dess, tack & lov för det!

Min otroligt vackra dotter!

Du gör mej mer & mer stolt för varje dag, jag älskar dej så otroligt mycket & du kommer alltid att komma i första hand för mej hjärtat. Det finns inga ord för hur mycket jag älskar dej, kan inte ens beskriva kärleken jag känner för dej<3 Du är den finaste som finns!<3


Det här är jag stolt över.

Dag 16

Väldigt enkelt, självklart är det min underbara dotter Milia Erica Vannestål som kom till världen 24/5-2011 kl 01:19. Jag har världens vackraste dotter & jag är världens stoltaste & lyckligaste mamma<3 Hon är det bästa som någonsin har hänt mej.

Hon är så vacker!<3

Mamma älskar dej något så otroligt!


Det här upprör mej.

Dag 15

Blir upprörd & framförallt så jävla förbannad på rättssystemet som vi har i detta land. Det funkar ju för fan inte för fem jävla öre? Folk kan göra vad dom vill, bete sej hur som hellst, göra vilka brott som hells & sen får dom så töntiga dommar så det är fan pinsamt.

Folk går ut & misshandlar andra, våldtar & beter sej som fan, & det känns som att ingenting händer. Inte konstigt att det är mycket kriminallitet i detta land när straffen blir så låga. Dömmer en människa som har satt skräck i en hel stad, våldtagit, misshandlat väldigt många kvinnor & levt fan rent ut sagt, Idioten fick 12 år! 12 jävla ynkliga år! Det är så fruktansvärt illa, det är helt jävla sinnessjuk. Han borde aldrig mer få se dagsljus, han borde sitta inspärrad resten av sitt jävla liv. Idioten har gjort såhär 1 gång, när han kommer ut så tror jag knappast att han tvekar igen. Usch! Blir så jävla upprörd över sånt här.
Folk kan göra vad dom vill, bete sej hur jävla illa som hellst, göra vilka brott som hellst för det händer ändå knappt inte ett skit. Dom får lite böter, någon sammhällstjänst, låga fängelsestraff osv. Vafan, Gör något ordentligt istället så nötterna fattar! & även fast dom inte fattar, så sitter dom iaf bakom lås & bom. Då vet man ju vart dom håller hus iaf.


RSS 2.0