Förkyld igen!

God morgon solstrålar! (:

Jaha, då blev man förkkyld igen, snorar igen & huvudvärken är inte att leka med.. :( Trots detta tog jag mej till jobbet kl 06.00, började 2 timmar tidigare! Uhh.. Tur att jag slutar tidigt resten av veckan, har inte råd att vara hemma så det är bara att bita ihopp & gilla läget!

Just nu ligger jag på soffan på jobbet & vilar innan första barnet/barnen kommer..


Tungt!

Va verkligen tufft att ta sig upp imorse & det har varit en lång dag på jobbet idag, har varit skit trött hela dagen & när jag slutade för dagen hade jag en sjukt vidrig huvudvärk som har hållt i sig trots Alvedon & lite sömn :(

Kvällen har varit lungnare än lugnast, sovit & busat med skruttan & gjort en matlåda tills imorron som består av - Lax i ugn med Philadelphiaost & en pasta sallad + en vitlöksdressing till det! Kommer sitta fin fint i magen :)

Nu väntar jag & älsk på att maten på dörren ska komma - chiken nuggets med currydressing! Gott! :)

Lillan ligger här bredvid mej & har nästan somnat! <3


Tillbax till verkligheten!

Då var min ledighet över, fort gick det! Lite för fort faktiskt.. Har varit jätte skönt att varit hemma & myst med familjen.. Veckan har bestått av lite gott & blandat (: Varit på stan & fikat, varit på promenader i vårsolen, varit ute & lekt i parken med Milia, Hälsat på hos gammel mormor & Varit hos Farmor på mat, Varit iväg & badat & umgåtts med vänner & druckit lite vin (: Haft myskvällar & bara tagit det lungt!
Veckan har varit kanon, imorron är det dags att komma tillbax till verkligheten igen, en arbetsvecka väntar!

Idag blev det bad på haga badet.. Busade massor med Jeppe (: Min fina Gudson! <3



9 månader!

Idag blir mammas lilla ängel 9 månader, tiden går så fort så jag hänger inte med.. Du utvecklas dag för dag & jag blir stoltare & stoltare för varje dag, du är den finaste som finns & jag älskar att vakna upp & få se ditt lilla leende på morgonen, du gör mina dagar hjärtat. <3 Du kommer alltid att vara mammas lille tjej, för alltid!<3 Jag älskar dej så otroligt mycket!

image description

Lång ledighet!

Söndag idag.. Men vad gör det förutom att det är världens tråkigaste dag! Inget! Denna söndag behöver jag inte ha ångest för att helgen är slut & för att det är jobb imorron! För jag är ledig hela veckan! Gud vad skönt! Imorron är det barbidrag oxå, då blir det en promenix till Ica Maxi & handla lite :)

Helgen har varit toppen, i fredas va vi på bofinkstigen & åt grillat & sov kvar, igår va vi hos Lollo & blev bjudna på mat även där & idag blir det en lung hemma dag med tvätt & städ! :) inte allt för kul kanske men det behövs!

Ikväll börjar även Big Brother! Lite kul faktiskt, hoppas det är någe att ha då blir det nog att införskaffa live ;)

I fredas blev det grillat & god efterätt! :)


Sanningen! :)

Haha, detta är ju faktiskt sant! :)


Min älskade lilla tjej!

Min älskade lilla tjej slog sej förut, hon fick en bula & ett blåmärke i pannan & blev röd på näsan! Gjorde ont i hela mitt hjärta när hon slog sej & när hon blev sådär ledsen, mammas fina<3


På Tåget!

Snart hemma! Är så jävla rastlös & det är grymt segt att åka tåg nu, kan inte sova heller & min karl sover så han är inte direkt mycket till sällskap om man säger så :) haha!

Trött kille! :)


Cheka ut!

Snart dags att cheka ut från Skara Stadshotell & påbörja ca 3 timmars tillbaka färd hem till Öret igen :) Ska bli skönt att komma hem, det är skönt att komma bort men lika skönt att komma hem till världens underbaraste dotter! :)

Pang på pensionatet var klockrent, skrattade så jag fick ont i magen! :) lätt värt att se om man tycker om dom! :)
Maten vi åt igår var dock skit dåligt tyvärr, men så kan det vara!

Borta bra men hemma bäst! Nu vill vi komma hem till våran fina dotter! Saknar henne, ska pussa ihjäl min fina tjej!<3

Nu ska vi cheka ut & gå & ta en fika någonstans om det finns något öppet, annars blir det pressbyrån på buss stationen! :)


Skara Stadshotell!

Framme på hotellet - Skara Stadshotell! Myser med älskling, dricker en öl & cider & njuter av livet! Ibland är livet bra ubderbart! :)

Ikväll blir det god mat & Pang på Pansionatet - Stefan & Krister :) Ska bli riktigt roligt faktiskt!


Väntar på tåget!

Sitter på Resecentrum & väntar på tåget som kommer om 15 minuter om det inte är försenat!

Är framme i Skara halv 2 :) då blir det inchekning på hotellet, en cider & massa myspys med älsklingen! Kvällen kommer bli toppen! Jag älskar dej världens bästa pojkvän!<3


Bästa dagen på hela veckan - Fredag!

Bästa dagen på hela veckan - Fredag! Hade en kort dag på jobbet, slutade 13.00 vilket var grymt skönt! Älskling & milia kom & mötte mej efter jobbet så tog vi en promenix till City Gross & handlade lite :)

Kom hem & plockade lite, sen kom syster yster på besök & även Karin :) Karin fick en liten present eftersom hon fyllt år :) käkade lite mat & sådär! Trevlig!

Nu har jag nästan packat klart det jag & älskling ska ha med oss, ska packa till Milia nu :) & vänta på att gå ner i tvättstugan igen! Sen blir det natt kiss med dogsen, dusch & sängen:)

Hejdå!


Akta isbjörnarna!

Det är så jävla kallt ute så msn kan tro att det går isbjörnar på gatorna! Jag fryser i hjäl! Helvete, ge mej sommar & 25 grader varmt istället!

Nu står jag ute & väntar på att få skjuts till jobbet, skönt det!


Mammas kladd troll <3

Milia fick äta några skedar själv :) Det blev inte mycket som kom i munnen inte, men det var kul & kladda överallt :) Gosunge!<3


Helt sjukt!

Helt sjukt är att det enda du är ute efter är att bråka, det är den enda du kan & vill. du verkar må bra utav det! du kan aldrig slappna av, du måste alltid ha någa att hacka på, du måste alltid hitta någe fel, du måste alltid ha någon att gapa & härja om! Du tror att du har saker underkontroll & vet allt, men igentligen vet du inte ett skit & gör bara saker & ting 100 gånger värre! Men varför skulle du bry dej om mej när du aldrig gjort det förr?

Du kan dra åt helvete tills den dagen du har tänkt att bry dej om, tills den dagen du har tänkt sluta bråka & skirka på mej, tills den dagen du kan sluta hitta fel. Alla människor är inte perfekta, alla människor kan göra fel! Även du! Det är mänskligt om du inte visst det, men just det.. Jag glömnde, du är ju en felfri männsika som inte kan göra fel!

Är så jävla trött på att ta din förbannade jävla skit nu.

Bra gjort!

Finns lite vett bakom pannbenet trots allt, inte för det verkar vara så speciellt mycket men tydligen så pass mycket att du kunde tänka klart i nyktert tillstånd! Bra gjort!! Fast jag vill iaf inte ha något med dej att göra, har ett barn att tänka på, min dotter ska ha bra & vettiga människor i sitt liv!

Hon ska växa upp i ett tryggt hem, med en trygg familj & Hellst med en släkt som kunde hålla sams! Det sist nämnda verkar vara svårt, så då får jag välja bort dom som inte tänker eller vet hur man beter sej. Så ör det!

Nu är jag dyng trött & kommer somna på 2 röda! God Natt!


Påstå aldrig att du älskar mej!

Påstå aldrig att du älskar mej eller bryr dej om mej när de enda du vill är att förstöra. När du vet att jag faktiskt mår bra & att allt fungerar som det ska då ska du komma & röra om igen, få allt tillbax till ruta 1! Vill inte ha en sån människa i mitt liv som njuter av att förtöra & se mej ledsen. Kan du inte bara unna mej att må bra, skit i vad du tycker & vill för en stund, se inte bara allting bara från din sida & va inte så jävla egoistisk. Det är inte bara du som lever på den här jorden, det finns faktiskt andra människor, människor som du borde bry dej om men som du tydligen inte gör!

& du din jävla sjuka idiot ger dej på personer som jag verkligen älskar så högt på jorden, att du ens har mage din sjuka jävel! Du jävlas med fel person ska jag säga dej! Du har inget med mej eller min familj att göra, du ska hålla dej så jävla långt borta din sjuka jävla idiot!


Äntligen!

Äntligen börjar vi bli friska, jag är bara lite snorig & Milias hosta är nästan borta, bara lite snorig som oxå börjar försvinna nu! Sover även bättre på nätterna nu vilket är super skönt! :)

Nu står jag ute i kylan & väntar på att bli hämtad, det är nämligen så att jag ska gå på hockey idag! Krossa Bofors grabbar! Heja heja Örebroo!

En ego bild ;)


RSS 2.0