Hur fan kan du?!

Hur fan kan du bara kasta ur dej saker, sen bara tro att man ska förlåta & sen ska allt vara bra igen! Du tror du kan bete dej som du vill, säga vad du vill & sen är det bra! Sen lägger du över skulden på andra för att DU ska se så jävla bra ut jämt & du kan heller inte stå för det du har sagt!

Jag har inget dåligt samvete, det är ditt ansvar & inte mitt! Jag kan inte åka & sitta hela dagarn hos dej, så jävla kul är det inte förstår du! Så det kan du glömma! Blir så jävla förbannad på detta så jag spyr!!


Trevlig kväll!

Har haft 2 toppen kvällar nu hos bästa Yolli (: suttit & pratat & bara umgåtts sent in på natten :) Blev bjuden på nybakse tekakor, jätte goda! Igår va jag hemma efter 02.00 & idag strax innan, hade sagt att det inte skulle bli så sent idag för att jag ska upp med Lill skruttan imorron, men klockan tickade på & tiden bara rann iväg! Det blir så när man har trevligt & mycket att prata om (: blir att sova middag med Milia imorron helt enkelt (:

Min lilla kille TinTin hade fått en infektion i analsäcken igen :/ ige roligt alls, lillen har haft jätte ont men det är fixat nu.. Nu ska det bara tvättas & göras rent med alsolsprit & hoppas att det läker som det ska!

Imorron hoppas vi på bra väder, eller iaf Inge regn, För om vädret tillåter så blir det att besöka den nybyggda parken i Karslund med älskling, Milia, Yolli & Rafael! (: mycket trevligt! Så hoppas på lite solsken (:

Annars rullar allt på, mår lite illa till & från, många säger att det redan syns lite på magen & det är roligt, på torsda är första besöket hos barnmorskan! Ska bli roligt faktiskt! Längtar tills det syns ordetligt! (:
Milia är lite snorig, så hoppas att det går över snart.. & hoppas på att hon slipper feber, hon har varit tillräkligt febrig!

Men nu är det dags att ta en dejt med kudden, man vet ju aldrig när Lill tjejen behagar att vakna & vill gå upp & påbörja dagen! (:

Min lilla prins! <3


3 tänder!

Nu har min lilla tjej fått 3 tänder på underkäken! :) & hon har även suttit & badat själv i badkaret idag, så nu behöver hon ingen badstol längre! Stora tjejen!

Nu väntar jag på att första stegen ska komma & att hon börjar gå snart! (:


Fix & trix!

Efter jobbet idag blev det en sväng till mareberg, köpt presenter till Lise-Lotte! Sen hem & gjorde mat, kött & pommes med b-sås, men aptiten var inte på topp då illamåendet tig över :/ usch!

Sövde Lill tösen & sen kasta jag i en hårfärg i huvet, så nu är det ny färgat & fint!

Nu kollar jag på djurpolisen! Stackars djur, så hemskt!


Kub-test bokat!

10 Juli ska vi på kub-test & då får vi se våran andra lilla skatt! Så häftigt är det!! Längtar som bara den! (:

Har även räknat efter lite & gjort en beräkning jag hittade på Internett, 21 Januari 2013 ska den lilla komma ut on jag räknat rätt! Så får se vad det blir för beräknat förlossnings datum på ultraljudet! (: Spännande!


Gravid vecka 8 <3

Embryot blivit stort som ett krusbär och armbågar och ben börjar utvecklas.
Man ser tår och fingrar tydligare.
Hjärt-konstruktionen är  utvecklad och i ansiktet kan man se överläppen, nästippen och ögonlocken.
Bröstkorgen växer och sträcker ut embryot.
Man kan redan nu mäta viss aktivitet i hjärnan.
Nu börjar det bli dags att ta boka tid hos barnmorskan och ta det vanliga proverna.
Ta med din partner eller kompis, det är spännande att följa med!


Via If barnkollen & vårdguiden.Äckliga illa mående!

Idag har jag mått illa konstant exakt hela jävla dagen! Legat på soffan & sovit från & till.. Nu ska jag tvinga Karln ner till pussen & köpa mat & coca-cola till mej & Yoggi till Milia (:

Fy fan för detta äckliga jävla illa mående! Det tar död på mej! Uhh..


Obeskrivlig längtan!

Längtar tills vi får se våran lilla skatt i magen, längtar tills det börjar synas ordentligt på magen, längtar tills jag får känna dom första sparkarna, längtar tills jag får känna bebisen hela tiden, längtar tills vi får träffa dej för första gången! Du är så välkommen våran lilla skatt <3 Du kommer få världens bästa stora syster! (:

Det är en obeskrivlig längtan & en evig väntan känns det som, det får gärna bli vinter nu (: det gör mej inte ett dugg! Första gången i mitt liv som jag längtar otroligt mycket till vintern! <3 Hoppas bara att du trivs där inne & vill stanna kvar! (:


Gravid!

Idag blev det ett + på graviditetstestet, vilket betyder att om 9 månader blir vi 4. (: Jag & Tobbe blir 2 barns föräldrar & Milia ska bli stora syster! Underbart!

Ska bli så mysigt att vänta en liten igen! Underbart! <3 Är så glad & så lycklig!
Bigbrother finalen!

Ikväll blev det tacos & mys med Karin, Jocke & Linnea :) kollade på bigbrother finalen, jag höll på Amandus men Hanna vann, & hon var en värdig vinnare! Men höll ändå på Amandus! <3 Men grattis till Hanna & hennes familj! (: Frågan är bara vad jag ska göra på kvällarna nu, inget mera BB att kolla på, skit tråkigt! Hoppas lätt att det blir en ny säsong igen!

Idag har Milia varit gnällig hela dagen, & var totalt omöjlig att söva på kvällen.. Men hon somnade tillslut. Över trött som bara den..

Nu är det dags att sova, imorron är det jobb som står på schemat, har verkligen ingen lust.. Men bara att bita ihopp & tänka att det är kort vecka, 2 dagars ledighet - onsdag & även fredag! Gud så skönt!! (:

Godnatt!


RSS 2.0